3.8 Brassifutis: Corinthians jatkaa lentoaa ja Bahia yllättää vieraissa

3.8 Brassifutis: Corinthians jatkaa lentoaa ja Bahia yllättää vieraissa

Viki blogi

Comments: 1

Coritiba - Corintihians

Corinthians+0 at 1.86 (58%) 3/5

 

Coritiba on piristynyt surkean alkukauden jälkeen, mutta joukkue on edelleen vaarassa pudota. Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt Coritiba onkin potentiaalinen tason nostaja, sillä sairastupa alkaa tyhjenemään ja täten avauskokoonpano alkaa vakiintumaan parhaaseen muotoonsa. Coritiban useat loukkaantuneista palanneet pelaajat eivät kuitenkaan ole vielä täydessä kunnossa ja pelaaminen takkuilee edelleen.

 

Surkean kauden jälkeen Corinthians on palannut takaisin huipulle. Joukkuen on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun ja voittamalla tänään se nousisi mestaruustaisteluun tosissaan mukaan. Joukkueen puolustus on viime kauden tapaan rautainen, minkä lisäksi hyökkäyspeli on monipuolistunut selvästi. Corinthians pystyy edelleen parantamaan.

 

Corinthians on ollut vakuuttavassa iskussa, kun taas Coritiba alkaa vasta lähestymään huippukuntoaan. Corinthians on jokaisella osa-alueella kotijoukkuetta parempi ja Corinthiansin pitäisi pystyä voittamaan tämän kaltaiset joukkueet myös vieraskentällä. Coritiba ei ole erityisen hyvä kotijoukkue ja vaikka tasapelin riski on suuri, uskon Corinthiansin lennon jatkuvan.

 

Palmeiras - Bahia

Bahia+0.75 at 1.87 (61%) 5/5

 

Palmeiras aloitti hyvin, mutta avainpelaajien myyminen on näkynyt joukkueen otteissa. Palmeiras kärsii maainteon vaikeudesta, kun viime kauden maalitykki Alan Kardec paukuttaa nykyään maaleja Sao Paulossa. Joukkue on pelannut kuusi ottelun voitoitta, eikä joukkue ole vakuuttanut millään pelin osa-alueella. Vahvistusta olisi saatava pian, muuten tie vie takaisin alaspäin.

 

Bahialta odotettiin paljon, mutta joukkue on ajautunut sarjan pohjalle. Joukkueen materiaali on laadukas, mutta kapea ja useat loukkaantumiset ovat syöneet Bahian iskukykyä. Nyt sairastupa alkaa tyhjenemään ja Bahialta voi odottaa nousua pois putoajan paikalta. Maalinteko on tökkinyt kotijoukkuen tapaan, mutta sairastuvalta on tulossa helpotusta tuollekkin osa-alueelle.

 

Kyseessä on kaksi lähes samantasoista joukkuetta ja on vaikea nähdä, miten Palmeirasista on tehty näin suuri suosikki tappioputken keskellä. Joukkueet ovat kärsineet samoista ogelmista, mutta Bahialle on tulossa apua sairastuvalta. Bahia on pelannut tasoonsa nähden hyvin vieraissa ja uskon sen ottavan tänään pisteitä mukaansa.

 

 

PS. myöhempiin peleihin kenties lisää pelattavaa

 


 


Kommentit (1)

Maxbet Bahian tasurilla

Maxbet Bahian tasurilla himaan! Odotetun tasainen peli kyseessä, eikä Palmeiras todellakaan olut yli 50% suosikki. Corinthians pelasi hyvin ja loi tarvittavat paikat, mutta toisella jaksolla saatu punainen pysäytti kyllä loppukirin täysin.