30.11 Brassifutis: Viimeisiä kotipelejänsä pelaavat joukkueet vahvoilla

30.11 Brassifutis: Viimeisiä kotipelejänsä pelaavat joukkueet vahvoilla

Viki blogi

Comments: 0

Sao Paulo - Figueirense

Sao Paulo-1 at 1.88 (60%) 3.5/5

 

Sao Paulo on varmistanut paikkansa Copa Libertadoresissa, joten se voi lähteä illan peliin paineettomassa tilassa. Viikolla joukkue kärsi katkeran rankkaritappion Copa Sudamericanan välierissä, joten tänään sillä on kasvojenpesun paikka kauden viimeisessä kotipelissä. Ottelu tulee olemaan ikimuistoinen, sillä Sao Paulon oma poika Kaka pelaa viimeisen ottelunsa kotistadionilla.

 

Figueirense on niin ikään vailla panosta, sillä säilyminen varmistui edellisellä kierroksella. Joukkue on kärsinyt koko kauden ajan lukuisista loukkaantumisista, mutta niin vain se taisteli itsensä kuiville. Figueirense on pelannut neljä peliä tappioitta, mutta en näe sillä tänään juurikaan mahdollisuuksia.

 

Kummatkin joukkueet ovat vailla panosta, mutta Sao Paulo pelaa varmasti tämän ottelun Kakalle. Viimeisiä kotiotteluita pelaavat joukkueet ovat muutenkin vahvoilla, varsinkaan jos vierasjoukkueella ei ole sen suurempaa panosta. En näe tässä pelissä kuin yhden voittajan ja se on Sao Paulo.

 

Atletico Paranaense - Goias

Atletico PR-0.5 at 1.87 3/5 (58%)

 

Atletico PR on pelannut kerrassaan loistavan loppukauden ja se on noussut jo ylempään keskikastiin. Minkäänlaista panosta joukkueella ei ole hetkeen ollut, mutta kun peli kulkee ei joukkue ole nostanut jalkaa pois kaasulta. Joukkue on ollut myös varsin terveenä, eikä tänäänkään poissa ole kuin korkeintaan yksi avauskokoonpanon pelaaja.  

 

Goias on kotijoukkueen tapaan panokseton, mutta tuloksellisesti se on lähtenyt mahalaskuun säilymisen varmistuttua. Edellisestä kuudesta ottelusta joukkue on voittanutkin ainoastaan yhden. Etenkään vieraskentältä ei voi paljoa odottaa, sillä kesäkuusta eteenpäin joukkue on saanut vieraista mukaan vain 6 pistettä.

 

Tässä(kään) ottelussa ei panoksia ole, mutta joukkueen kuntokäyrät osoittavat vastakkaisiin suuntiin. Atletico PR on yksi kuumimmista joukkueista ja uskon sen hoitavan kauden viimeisen kotiottelun tyylillä. Goias laittoi edellisellä kierroksella Cruzeiron ahtaalle, mutta en jaksa uskoa sen mahdollisuuksiin tänään.

 


 


Kommentit (0)