30.6 MM-futis: Algeria laittaa Saksan ahtaalle

30.6 MM-futis: Algeria laittaa Saksan ahtaalle

Viki blogi

Comments: 0

Saksa - Algeria

Under 3 at 1.90 (57%) 3.5/5 (pinnacle)

 

Saksa voitti alkulohkonsa, vaikka pelaaminen ei ihan täysin vakuuttanutkaan. Luokaton Portugali oli suupala, mutta kaksi viimeistä peliä olivatkin nihkeämpiä. Saksa on toki todella laadukas joukkue ja yksi suurimmista suosikeista, mutta ei siltäkään voi joka pelissä odottaa ihmeitä. Puolustuksesta löytyvät Saksan suurimmat heikkoudet, mutta tänään puolustusta tuskin laitetaan koetukselle.

 

Algeria oli alkulohkossa kuin kameleontti. Se osoitti matalan prässitason puolustusvoittoista pelaamista ja seuraavassa pelissä taas korkean prässitason hyökkäyspelaamista. Algeria tiedostaa Saksan heikkoudet, mutta pelisuunnitelma on varmasti aika samanlainen kuin Belgiaa vastaan. Kaikki miehet pallon alla, mutta vastahyökkäyksiin lähteminen on varmasti aktiivisempaa. Algeria on aliarvostettu joukkue ja se laittaa varmasti Saksan ahtaalle.

 

Saksalla on varmasti pallonhallinta, sillä Algeria valuu syvälle omalle alueelleen. Vastahyökkäyksiin Algeria lähtenee aktiivisesti ja Saksalle aukeaakin joitain paikkoja vastahyökkäyksien vastahyökkäyksistä. En näe millään tätä peliä yhtä overina kuin markkina, sillä Saksa ei tule repimään Algeriaa kahtia. Odotettavissa on tasainen peli, mutta eiköhän Saksa lopulta jatkoon selviä.

Kommentit (0)