30.8: Kotijoukkueet vahvoilla

30.8: Kotijoukkueet vahvoilla

Viki blogi

Comments: 0

Avai - Internacional

Over 2.5 at 2.37 (48%) 3/5

 

Nousijajoukkue Avai koki kauden suurimman tappionsa edellisellä kierroksella, kun joukkue hävisi Santosille peräti 5-2. Toisin kuin vastustaja Internacional, Avai ei pelannut viikolla, joten joukkueen pitäisi päästä tuoreilla jaloilla otteluun. Välillä isojakin haastanut Avai tarvitsee voittoja, sillä joukkue on valunut putoamisviivan alapuolelle.

 

Internacional on yksi sarjan kovakuntoisimmista joukkueista ja valmentaja Argel Fucksin saapumisen jälkeen kelkka on kääntynyt täysin. Materiaaliinsa nähden selvästi alisuorittanut Internacional omaa potentiaalia nousta taistelemaan Copa Libertadoresiin oikeuttavista paikoista, mutta yltääkseen sinne joukkue tarvitsee voittoja.

 

Molemmat joukkue kaipaavat kipeästi täyttä pistepottia, mikä lisää ottelun maaliodottamaa. Avai on päästänyt sarjassa eniten maaleja ja oman maalin se on pitänyt puhtaana tällä kaudella ainoastaan kerran. Internacional on puolestaan laittanut puolustustaan kuntoon, mutta Avain hyökkäyspelaaminen on ollut tällä kaudella varsin laadukasta.

 

Fluminense - Atletico Mineiro

Fluminense+0 at 2.28 (51%) 4/5

 

Ailahtelevasti pelannut Fluminense ei ole päässyt vielä uusien vahvistuksienkaan myötä haluttuun lentoon. Cicerolla ja Ronaldinholla hyökkäyspäätään vahvistanut Fluminense on kuitenkin laadukas joukkue ja ensi kauden Libertadoresiin selviytyminen on vielä täysin omissa käsissä.

 

Atletico Mineiro on vielä mestaruustaitelussa mukana, vaikkakin viime aikoina joukkuen vireystila on laskenut selvästi. Alkukauden ykkösjoukkue voitto elokuussa ainoastaan yhden pelin ja Cupissa sen tie päättyi viikolla Figueirenseä vastaan. Pienestä alavireisyydestä huolimatta uskon joukkueen pysyttelevän mestaruustaistelussa kauden loppuun asti.

 

Kaksi laadukasta joukkuetta, jotka eiät ole olleet omalla tasollaan viime aikoina. Vaikka Atl.Mineiro onkin joukkueista parempi, lähtee Fluminense Maracanalla tähän otteluun suosikkina. Kotonaan joukkue on nimittäin ollut loistava ja hävinnyt koko kauden aikana ainoastaan kerran.

 

Sport Recife - Flamengo

Sport-0.25 at 1.95 (56%) 3/5

 

 


Kommentit (0)