31.8 Vihjepaketti: Veikkausliigaa ja Brassifutista

31.8 Vihjepaketti: Veikkausliigaa ja Brassifutista

Viki blogi

Comments: 0

Päivän kiireiden takia lyhyemmillä perusteilla. Brassifutikseen en pääse illalla kirjoittamaan, joten ainoa vihje samaan pakettiin:

 

VEIKKAUSLIIGA

 

FC Lahti - FC Inter

Inter+0.75 at 1.84 (59%) 3/5

 

Lahden komea voittoputki katkesi karulla tavalla, eikä se ole palannut voittojen tiellä vieläkään. Joukkue putosi Suomen Cupista ja Veikkausliigassa KuPS on nousemassa iskuetäisyydelle. Inter otti edellisen voittonsa Veikkausliigassa 2.7, mutta joukkue on viime aikoina saanut loukkaantuneita pelaajia takaisin ja pelannut todella hyvin. Lahti nöyrtyi jo Suomen Cupissa ja tänään Inter janoaa jälleen voittoa.

 

FF Jaro - HJK

Under 2.5 at 1.90 (58%) 3/5

 

Jaro on voittanut vain yhden kymmenestä edellisestä pelistään, mutta sillä on siitäkin huolimatta saumat europeleihin. Edellisessä pelissä joukkue tuli kolmen maalin takaa rinnalle, mikä kertoo hyvästä joukkuehengestä. HJK taas teki eurokentille historiaa, joten kiinnostaako vierasmatsi Pietarsaaressa. HJK:n rakenne on kunnossa, joten ainakaan omissa verkko ei tänään soi. Jaro on kotikentällään liigan vähämaalisin joukkue, enkä näe tässä samanlaisen maalijuhlan piirteitä kuin edellisessä ottelussa.

 

 

BRASSIFUTISCoritiba - Atletico Mineiro

Over 2 at 1.86 (61%) 4/5

 

Coritiba on vaarassa pudota ja sen olisi käännettävä kelkka nopeasti. Etenkin tälläisissä kotipeleissä sen olisi pystyttävä parempaan ja riskitasojen pitäisi nousta kauden loppua kohden. Viikolla cupissa nähtiin ehkä kauden parasta Coritibaa, joten odotukset otteluun ovat korkealla. Atl.Mineiro takaa ainakin paikkoja kumpaankin päähän ja joukkue on pelannut viime aikoina varsin mallikkaasti. Kummaltakin joukkueelta puuttuu tärkeitä palasia alakerrasta, joten odotan verkkojen heiluvan useaan otteeseen.

 


Kommentit (0)