4.5 Veikkausliiga: Sarjakärki vaihtuu?

4.5 Veikkausliiga: Sarjakärki vaihtuu?

Viki blogi

Comments: 1

IFK Mariehamn - MYPA

IFK Mariehamn-0.25 at 1.94 (57%) 3/5

 

IFK Mariehamnin voittokulku Veikkausliigassa tuli edellisessä pelissä päätökseensä, vaikka todellisuudessa tappio oli jo joukkueen toinen Palloliiton muutettua avausottelun Vepsun voitoksi. Mariehamn pelasi viikolla Suomen Cupia voitokkaasti, ja sarjaohjelma on ollut siltä kannalta suotuisa, että joukkueen ei ole tarvinnut matkustella. Matkustelusta ei ole tullut lisärasitusta, mutta jaloissa varmasti painaa hieman vieraita enemmän. IFK Mariehman on kuitenkin loistava kotijoukkue, eikä se luovu pisteistä helposti.

 

MYPA on aloittanut sarjakautensa loistavasti ja se majaileekin sarjan kärjessä ilman ainuttakaan tappiota. MYPA on saanut huilata kotijoukkuetta pidempään, mutta joukkueella on loukkaantumishuolia, tärkeimpinä niminä poissa ovat Vesala ja Minkenen. MYPA on pelannut alkukauden tuloksiaan huonommin, ja jossain vaiheessa joukkue tulee valumaan sarjataulukossa alaspäin.

 

IFK Mariehmanin riveistä puuttuu toppari Lyyski, mutta päivän topparipari sai "harjoitella" yhteispeliään Cupissa. Kumpikin joukkue kärsii loukkaantumisista, mutta pidän kotijoukkueen materiaalia leveämpänä ja lepuutuksistakin huolimatta laadukkaampana. MYPA pystyy taistelemaan pisteistä huonommallakin pelillä, mutta näen tässä selvää ylireagointia poissaoloihin ja Sihvolan paluuseen.

 

PS. Kokoonpanojen jälkeen mahdollisesti lisää pelattavaa.

Kommentit (1)

Vihdoin osuma

Osuihan se Veikkausliigakin vihdoin! Ilmeisen kova tuuli vaikutti pelin kulkuun ja toisella jaksolla myötätuuleen pelatessa Mariehamn tulikin sitten rinnalle ja ohi. Josko se tästä lähtisi tämäkin sarja. Brasseissa ollut yhtä juhlaa.