5.7 MM-futis: Puolivälierien ensimmäinen yllätys?

5.7 MM-futis: Puolivälierien ensimmäinen yllätys?

Viki blogi

Comments: 1

Argentiina - Belgia

Belgia+0.5 at 1.99 (55%) 3.5/5 (sbobet)

 

Argentiina raivasi vaivoin tiensä välieriin, kun Sveitsi kaatui vasta jatkoajan jälkeen. Sveitsi ei edelleenkään ollut aivan tasollaan, mutta se haastoi Argentiinan silti. Argentiina ei ole vakuuttanut millään pelin tasolla ja tänään luvassa on ensimmäinen kunnon testi. Joukkue on elänyt Messin ja di Marian yksilösuorituksista, mutta tänään se ei enää riitä.

 

Myös Belgia eteni jatkoon vasta jatkoajan jälkeen, vaikka sen olisi pitänyt kaataa USA useammalla maalilla. Alkulohkossa Belgia ei vakuuttanut, mutta edellisessä pelissä joukkue väläytteli potentiaaliansa. Ykköshyökkääjää ei löytynyt millään, mutta nyt sillä saralla on positiivinen ongelma. Origi toi uuden ulottuvuuden Belgian peliin, mutta Lukaku ratkaisi ottelun jatkoajalla. Puolustus näytti yllättävän haavoittuvaiselta USA:ta vastaan, enää ei ole varaa virheisiin.

 

Argentiina on vastustajana lähes täydellinen Belgialle. Belgia pääsee ensimmäisen kerran otteluun altavastaajana, ja tuo asema käy joukkueelle enemmän kuin hyvin. Muun muassa Eden Hazardilta voi odottaa kisojen parasta peliään, sillä nyt hänellä ei ole aina kahden miehen muuria vastassa. Argentiinan puolustus ei vakuuta, eikä laiturit anna tukea edes vähää alusta. Belgialla on saumat puolivälierien ensimmäiseen yllätyksen.

Kommentit (1)

Belgia kävi lopulta

Belgia kävi lopulta kalliiksi. USA:ta vastaan olisi voiton ansainnut, mutta tänään oli taas sitä alkulohkosta tuttua Belgiaa. Ideaköyhää peliä, lopussa pitkillä palloilla saatiin muutama paniikkipallo boxiin, mutta siinäpä se olikin.