6.9 Brassifutis: Brasiliassa ei tunneta käsitettä "maajoukkuetauko"

6.9 Brassifutis: Brasiliassa ei tunneta käsitettä "maajoukkuetauko"

Viki blogi

Comments: 1

Santos - Vitoria

Under 2.5 at 1.85 (59%) 3/5

 

Suurin odotuksin Santosiin saapunut Oswaldo de Oliveira sai hieman yllättäenkin potkut valmentajan tehtävistä ja Santos on uuden alun edessä. Joukkueen materiaali ei ole sarjan kärkipäätä ja etenkin hyökkäyspäässä joukkueella on ollut ajoittain isoja ongelmia. Robinho on ollut joukkueelle todella tärkeä, mutta nyt hän on maajoukkuetehtävissä. Uusi valmentaja ajaa varmasti omia juttujaan sisään ja uskon, että tänään peli on melko yksinkertaista ja puolustusvoittoista.

 

Vitoria eteni Copa Sudamericanassa jo neljännesvälieriin, mutta liigassa joukkue majailee sarjan hännillä. Tilanne ei ole kuitenkaan toivoton ja säilyminen on täysin omissa käsissä. Vitorialla on potentiaalia paljon parempaan, mutta ryhtiliikkeen olisi parannuttava pian. Kummatkin avauksen topparit ovat todennäköisesti sivussa, mutta Gustavo on paikannut kaksikkoa loistavasti.

 

Santosin hyökkäyspelaaminen on ollut vaikeaa ja tänään nähdään varmasti aika yksinkertaista jalkapalloa pelaava Santos. Joukkue on puolustanut koko kauden hyvin ja kotonaan joukkue on vahva, minkä takia se on selvä ennakkosuosikki. Vitorian alakerran poissaoloihin on ylireagoitu, sillä poissa oleva topparipari ei ole vakuuttanut.

 

Chapecoense - Goias

Goias+0.5 at 1.82 (60%) 3/5

 

Chapecoense on napsinut pisteitä tasaisesti koko kauden ajan ja tällä hetkellä joukkue on säilymässä. Joukkueen materiaali on sarjan selvästi huonoimpia, mutta siitä on saatu kaikki mahdollinen irti eikä suoritustaso ole heilahdellut. Etenkin kotonaan joukkueen on voitettava otteluita loppukauden aikana, mikä se haluaa säilyä sarjassa.

 

Goias oli alkukauden yllättäjä, mutta nyt se on pudonnut sinne minne se kuuluukin. Joukkue kohtasi elokuussa kaikki sarjan kovimmat joukkueet peräkkäin, mistä seurauksena oli tappioputki. Joukkue palasi kuitenkin voittokantaan ja tiputti viikolla kivikovan Fluminensen Cupista. Joukkueen puolustus on yksi sarjan parhaista ja siihen perustuvat myös hyvä tulokset.

 

Goias oli pelasi tappioputkessaankin hyvin, mutta oma tekeminen ei vain riittänyt kärkijoukkueita vastaan. Tänää vastus onkin toisesta päästä sarjaa ja urakka on selvästi helpompi. Toimivan puolustuksen lisäksi joukkue on saanut kärkimies Erikistä loistavan viimeistelijän itselleen. Chapecoense on kotonaan hyvä, mutta uskon Goiasin rouhivan vähintään tasapelin.


Kommentit (1)

Eka jakso maaliton, mutta

Eka jakso maaliton, mutta toisen jakson alkuun Vitorialta kaksi merkkausvirhettä kulmissa ja sama mies pääsi kahdesti puskemaan pallon verkkoon. Veto olikin sitten hyvin piktälti siinä. Goias otti jo niin monesti nähdyn tasitelupisteen vieraista.