8.10 Brassifutis: Brasiliassa herkkua tarjolla

8.10 Brassifutis: Brasiliassa herkkua tarjolla

Viki blogi

Comments: 2

Sao Paulo - Atletico PR

Over 2.5 at 2.04 (54%) 3/5

 

Sao Paulo palasi viime kierroksella voittojen tielle, mutta mestaruusjuna meni jo. Panokset ovat kuitenkin edelleen isot, sillä paikka Libertadoresissa ei ole vielä varmistunut ja kilpailijat ovat iskuetäisyydellä. Sao Paulolla on vaikeuksia löytää peliin terveitä toppareita ja keskikentllä viihtyvä Denilson saattaa joutua tuolle tontille. Puolustuslinja ei vakuuta ja kun Souza on maajoukkueen matkassa, on myös keskikenttä heiveröinen alaspäin. Maalejahan Sao Paulo osaa tehdä myös ilman Kakaa.

 

Atletico PR on voittanut vain yhden viidestä edellisestä pelistä ja se on valumassa jopa putoamistaisteluun asti. Joukkueen otteluohjelma on toki ollut vaikea ja joukkue varmistanee sarjapaikan hyvissä ajoin. Maalinteko on tökkinyt viime peleissä, mutta potentiaalia on paljon parempaan. Todella tärkeä keskikenttäpelaaja Deivid on pelikiellossa.

 

Sao Paulon peleissä on tullut 3 maalia/ottelu ja samoille lukemille päädytään myös tänään. Puolustus on repaleinen, mutta hyökkäyspäästä löytyvät sarjan parhaat yksilöt, jotka haluavat viihdyttää yleisöä Morumbilla. Kumpikaan joukkue tuskin lähtee peruuttelemaan.

 

Gremio - Sport Recife

Under 2 at 2.22 (54%)  5/5

 

Gremio pelasi uskomattomat kahdeksan nollapeliä putkeen, kunnes Sao Paulo katkaisi tuon putken edellisellä kierroksella. Gremion rautainen puolustus on nostanut joukkueen jo viideneksi ja loppukauden panokset ovat kovat. Nollapelien erikoismies Grohe on Brasilian maajoukkueen mukana, mutta maalivahti kuin maalivahti pelaa hyvin tuon puolustuksen takana. Gremion hyökkäyspelaaminen on puolestaan todella yksipuolista, mistä johtuvat lukuisat maalittomat tasapelit.

 

Sport Recifen taistelu Libertadoresiin pääsystä on ottanut jatkuvasti takapakkia ja joukkue on käytännössä vailla panosta, mikäli ihmeitä ei tapahdu. Alavireisiin suorituksiin on vaikuttanut lukuisat loukkaantumiset, mutta tilanne on paranemaan päin. Maalinteon ongelmat ovat kuitenkin suuret ja joukkue on tehnyt vain yhden maalin viiteen edelliseen otteluun.

 

Sport Recife ei tee maaleja, eikä Gremio päästä maaleja. Vieraille on siis mahdoton budjetoida ainuttakaan osumaa, eikä niitä turhan monta tee kotijoukkuekkaan. Gremion hyökkäyspelaaminen on ollut köyhää ja se on tehnyt alle maalin per peli. Tässä pelissä ei tule maaleja, ei millään. 0-0, korkeintaan 1-0?

 

Figuirense - Flamengo

Figuirense+0 ar 2.20 (52%) 4/5

 

Hetken näytti, että loukkaantumiset kampeavat Figuirensen sarjan hännille, mutta toisin kävi! Figuirense on taisteli kaksi peräkkäistä kotivoittoa ja sen tilanne näyttää varsin hyvältä varsinkin kun tämäkin ottelu on voitettavissa. Loukkaantumiset ovat vähentyneet ja edellisen kerran Figuirense hävisi kotikentällään heinäkuussa. Joukkue on kotonaan todella vahva ja voitolla se voisi unohtaa putoamispeikon ainakin hetkeksi.

 

Flamengo aloitti loistavasti "uuden" valmentajan alaisuudessa, mutta viime kierroksilla on palattu taas vanhaan. Flamengo on pelannut viisi ottelua voitoitta ja muutama avainpelaaja on tippunut loukkaantumisten takia pois kokoonpanosta. Flamengon pää on vielä pinnan yläpuolella, mutta joukkueen materiaali ja nykyvire huomioiden putoaminen on täysin mahdollista.

 

Kummallakin on miehiä sivussa, mutta Figuirense on jo tottunut tilanteeseen ja tänään nähdään muutama loukkaantumisesta toipunut pelaaja kentällä. Figuirense on yhtenäinen joukkue, jolla on asenne kunnossa ja taistelutahto on aivan eri luokkaa kuin Flamengolla. Figuirense taistelee tästä pelistä voiton ja nousee turvallisesti keskikastiin.

Kommentit (2)

Hyvää tekemistä

Hyvää tekemistä Brassifutiksessa. Kannattaa ottaa vihjeen lähestyshetken kertoimet kohteisiin, eilen kertoimet olivat ehtineet vanhentua.

Katson aina kertoimet sillä

Katson aina kertoimet sillä hetkellä kun rupean kirjottamaan, mutta valitettavasti välillä tippuvat nopeastikkin. Yritän aina taristaa vielä uusimmat ennen postausta, mutta oli niin kiireinen aikataulu, että taisi tällä kertaa unohtua. Taisi sieltä vielä onneksi pelattavaakin löytyä!