9.11 Brassifutis: Sarjajumbo hakee kauden ensimmäisen vierasvoiton?

9.11 Brassifutis: Sarjajumbo hakee kauden ensimmäisen vierasvoiton?

Viki blogi

Comments: 0

Sport Recife - Flamengo

Over 2 at 1.87 (60%) 4/5

 

Sport Recifen alkukausi oli loistava, mutta taistelu Libertadoresiin selviytymisestä alkaa kääntyä jo putoamistaistelun puolelle. Joukkue on toki vielä 6 pistettä putoamisviivan yläpuolella, mutta joukkueen kurssi näyttää jyrkästi alaspäin. Sport otti kuitenkin edellisellä kierroksella vapauttavan voiton ja ylimääräinen puristus on varmasti hävinnyt.

 

Flamengo koki karmean pettymyksen, kun se ei edennyt cupin finaaliin. Joukkue oli peräti kolme maalia edellä yhteismaaleissa, mutta heikko puolustus petti pahemman kerran. Flamengolla on kasvojen pesun paikka ja se peluuttanee parhaita miehiään myös liigassa.

 

Flamengon puolustus on ollut todella heikko, mutta kotijoukkueen vastaava on päästänyt vieläkin enemmän maaleja. Sport kärsi syväpudotuksen aikana maalinteko-ongelmasta, mutta viime peleissä joukkue on saanut maalihanat auki. Panokset eivät ole valtavat ja odotan pelistä hyvin avointa taistoa.

 

Cruzeiro - Criciuma

Criciuma+1 at 2.76 (42%) 2/5

 

Cruzeiro eteni dramaattisten vaiheiden jälkeen cupin finaaliin ja joukkueella on loistavat mahdollisuudet voittaa tupla. Sarjassa johto on 5 pistettä, vaikkakin joukkueen peli on viime aikoina takkuillut. Cruzeiro lepuuttaa tänään avainpelaajiaa ja vaikka joukkueen materiaali on laaja, ei penkiltä löydy samalla tavalla ratkaisuvoimaa.

 

Criciuma on sarjan viimeisenä ja säilymisen kannalta aika alkaa käydä vähiin. Säilyminen on edelleen mahdollista, mutta neljän ottelun tappioputki on käännettävä nopeasti. Criciuma on sarjan ainoa joukkue ilman vierasvoittoa, mutta tänään sarjakärkeä vastaan sillä on hyvät saumat yltää pisteille.

 

Cruzeiro lähtee otteluun avainpelaajia lepuuttaen ja asenne ei välttämättä ole paras mahdollinen. Criciuma jättää varmasti kaikkensa kentälle ja uskon sen laittavan Cruzeiron tiukoille. Suosin tässä tasoituksena +1, koska Criciumalle vain ja ainoastaan pisteet merkitsevät.

Kommentit (0)