Kauden ensimmäiset 54 vetoa 117% palautuksella

Kauden ensimmäiset 54 vetoa 117% palautuksella

Viki blogi

Comments: 0

Kautta on nyt tahkottu jonkin aikaa, joten näin hyväksi ideaksi päivitellä seurantaa vähän tarkemmin. Takana on noin kaksi kuukautta ja 54 vetoa. Tulokseen olen tyytyväinen, mutta parantamisen varaa on yhä. Pidemmittä puheitta:

 

 

Aloitin vasta tällä kaudella käyttämään tuota foorumin seurantaa hyödykseni, joten sinne on rekisteröity vetoja vasta 10.5 alkaen. Foorumin ansiosta olenkin saanut vetomäärät halutulle tasolle. Viime kaudella pelkästään blogissa oli koko kauden aikana sama vetomäärä, kun mikä on tällä hetkellä kasassa. 54 vetoa tuotti viime kaudella tälläistä jälkeä: http://www.ylikerroin.com/blog/viki/9.12-ensimm%C3%A4isen-ylikertoimella-vietetyn-vuoden-palautukseksi-tuli-111-0. Eli hyvässä tahdissa ollaan myös viime kauteen verrattuna!

 

Kuten aktiivisesti vetoja seuranneet ovat huomanneet, niin tuolla foorumin puolella olen laittanut säännöllisen epäsäännöllisesti vihjeitä Copa American matseihin. Niistä kisoista ollaan karvan verran plussalla, mutta vielä on finaali jäljellä. Seuraavassa vielä siis erottelu vihjeistä. Brassifutiksen total- ja tasoitusvedot + Copa America:


 

Tasoitusvedot ovat olleet siis tällä kaudella todella tuottoisia, kun taas totalien kanssa on paljonkin parannettavaa. Kokonaisuudessa kausi on ollut kuitenkin hyvä ja olen tyytyväinen etenkin siihen, miten tasaisesti voittoja on ropissut. Muutama alkukauden ideajoukkue on pitänyt hyvin, mutta joukossa myös huonojakin vetoja.

 

Foorumin puolelta löytyy päivän vihjeet aivan hetken kuluttua, joten toivottavasti voittoputki jatkuu! Tuleva viikko oli tarkoitus pitää taukoa vedoista, mutta sen verran surkealta näyttäisi tuo Suomen kesän säätarjonta, että katsotaan nyt.

 

Pelionnea!

 


Kommentit (0)