Fastbet
4.8

Fastbet

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Avaa tili
Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

 • Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta
 • Minimikerroin kierrätyksessä 1,9
 • Kierrätysaikaa 60 päivää

Etusivu » Fastbet
Plussat
 • Livededonlyönti
 • Suomenkieli
 • Verovapaat voitot
 • Matalat kierrätysvaatimukset
 • Hyvä kohdevalikoima
 • Ei rekisteröitymistä
Miinukset
 • Ei livestriimejä
 • Heikosti bonuksia myöhemmin

✅ FastBet vedonlyönti

Fastbet on vuonna 2016 perustettu rahapelisivusto, joka kuului pitkään Bethard Group Limitedin alaisuuteen, mutta 2022 lähtien sivustoa on operoinut Maltalla toimiva Prozone Ltd. -operaattori, tämä muutos ei kuitenkaan ole näkynyt pelaajalle mitenkään. Tämä vedonlyöntisivusto tarjoaa helppoa pelaamista pankkitunnuksilla ilman rekisteröitymistä. Vaikka alussa Fastbet ei toiminut ilman rekisteröitymistä, se on nykyään sujuva ja turvallinen vedonlyöntisivusto, johon ei tarvitse vanhanaikaisesti luoda pelitiliä. Sivuston ulkoasu on tumma ja keskittyy yksinkertaiseen pelaamiseen.

Fastbet

Pelaajat voivat nauttia laajasta vedonlyöntikattauksesta, johon kuuluu useita urheilulajeja ja -sarjoja. Live-veto on saatavilla kellon ympäri ja lajitarjonta on laajaa. Fastbet tarjoaa laadukasta pelattavaa ja kohtelee pelaajia hyvin, mutta liikaa voittaneet pelaajat voivat kohdata panosrajoituksia, mikä on yleinen ongelma vedonlyöntisivustoilla.

✅ Fastbet bonus 100% aina 50€ asti

Fastbetin vedonlyönnin ensitalletusbonus on tätä nykyä muodossa 100% aina 50€ asti.

 • Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta
 • Minimikerroin kierrätyksessä 1,9
 • Kierrätysaikaa 60 päivää

Fastbetin omistaa sama yritys kuin Bethardin, joten luotettavuus on kunnossa, eikä tarvi pelätä rahojensa puolesta. Suomenkielinen asiakaspalvelu on varmasti monelle plussaa, kuten myös nopeat ja vaivattomat voittojen kotiutukset. Yritys toimii Maltalta käsin maltalaisella lisenssillä, joten voitot ovat verovapaita. Fastbet on saanut myös todella positiivista palautetta Ylikertoimen keskustelupalstalla yhtiölle pelanneilta vedonlyöjiltä.

Fastbet – rahojen kotiutukset nopeasti ja vaivattomasti

Kun haluat kotiuttaa voittosi, useimmat casinot pyytävät asiakirjoja henkilötietojen vahvistamiseksi, ja joudut odottamaan kotiutustasi. Fastbetillä kotiutuspyynnön tehtyäsi rahat lähtevät pankkitilillesi välittömästi. Useimmilla pankeilla rahat tulevat tilillesi jopa 5 minuutissa. Fastbetilla, kuten muillakin vedonlyöntisivustoilla on tietysti oikeus ja velvollisuus, jossain vaiheessa varmistaa pelaaja ja pyytää tarvittaessa dokumentit, mutta sivustoilla, jotka tarjoavat vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä tämä tapahtuu yleensä vasta myöhemmin.

Sinun ei tarvitse tehdä kotiutuksia jokaisen pelihetken jälkeen, sillä voit jatkaa pelaamista seuraavalla kerralla helposti – Kun olet sulkenut ikkunan, Fastbet pitää huolen saldostasi tarkasti, kunnes tulet pelaamaan seuraavan kerran.

Fastbetillä pelaat ilman erillistä tilinavausta

Fastbet on “Pay’n Play”-sivusto, jossa voit pelata vedonlyöntiä ilman pelitilin avaamista. Voit aloittaa pelaamisen heti, kun olet tunnistautunut palveluun ja tehnyt talletuksen. Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla, valikoimasta löydät kaikki Suomessa toimivat pankit. Fastbetillä on erittäin laaja valikoima kohteita, joita voit pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Fastbetin asiakaspalvelu – myös suomeksi

Fastbetin asiakaspalvelu on käytössäsi 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun Live Chatissa tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen support@fastbet.com.

(Fastbetin suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee Live Chatissa arkisin klo 09:00 – 00:00, ja viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 12:00 – 21:00.)

Sivusto on suunniteltu helposti lähestyttäväksi ja tarjoaa korkean profiilin vedonlyöntikokemuksen. Fastbet on laadukas vaihtoehto kaikille vedonlyönnistä kiinnostuneille.

Suomenkielinen käyttöliittymä: Kyllä

Suomenkielinen asiakaspalvelu: Kyllä

ETA-bookkeri: KylläTämä esittely tarjoaa katsauksen vedonlyöntisivustosta, perustuen yksittäisen henkilön kokemuksiin ja näkemyksiin. On tärkeää huomioida, että esitellyt mielipiteet ovat subjektiivisia, ja ne tulee käsittää ensisijaisesti sivuston esittelynä, ei kattavana arvosteluna. Kutsumme sinut jakamaan omia kokemuksiasi ja näkemyksiäsi meidän foorumillamme, josta löydät laajemman valikoiman käyttäjäkokemuksia ja mielipiteitä.

Muistutamme, että vedonlyöntiin liittyy riskejä ja että on tärkeää vastuullisen pelaamisen periaatteiden noudattaminen. Lisäksi kehotamme tarkistamaan ajantasaiset tiedot, kertoimet ja tarjoukset suoraan vedonlyöntisivuston omilta verkkosivuilta, sillä tiedot voivat muuttua.

Foorumimme tarjoaa alustan keskustelulle ja kokemusten vaihdolle vedonlyönnistä. Olipa kyseessä sitten positiivinen yllätys tai kehityskohde, arvostamme rehellistä ja rakentavaa palautetta, joka auttaa muita käyttäjiä muodostamaan kattavamman kuvan eri sivustoista.

Fastbet tiedot

Alusta ja kertoimet
Maksutavat
Lisenssi
Operaattori

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

5.0
Kohdevalikoima
4.0
Tarjoukset
5.0
Panokset ja kertoimet
5.0
Kotiutukset
4.8 Arvosana
Fastbet
4.8/5