iBet

iBet

päivitetty: Keskiviikko, 02.08.2023, 15:04

iBet vedonlyönti - suomalaisille suunniteltu

iBet vedonlyönti 2023

Heti ensimmäisenä iBetin sivustolla huomio kiinnittyy sivuston selkeyteen. Turha kikkailu on jätetty pois jolloin navigointi sivuilla on helppoa ja halutut valikot on helppo löytää nopeasti. Tämän vuoksi iBet sopii hyvin myös hieman kokemattomillekin vedonlyöjille.

iBet kohdevalikoima ja kertoimet

Kohdevalikoima on erittäin runsas. Peruskohteiden lisäksi löytyy mm. paljon eri erikoiskohteita, kuten otteluiden pelaajaspesiaaleja, TV-spesiaaleja suosituista viihdeohjelmista, taloutta sekä politiikkaa, kuten Suomen kuntavaalit 2021, myös supersuosioon noussut padel löytyy kohdelistalta.

Kuntavaalit

Kertoimissa iBetin kertoimet ovat keskitasoa. Esimerkiksi kahden tasaisen kahden merkin kohteen kertoimet ovat 1,91 - 1,91. Kohteiden palautusprosentti vaihtelee jonkin verran riippuen lajista ja sarjasta. Suositummissa kohteissa päästään päälle 95% ja esimerkiksi UFC-kohteiden palautusprosentti nousee jopa 96% tasolle. iBetin kertoimet ovat osassa kohteista aivan markkinoiden kärkeä. 

UFC

iBet vedonlyöntibonus

iBet tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonuksen aina 300€ asti. 

iBet bonus

Sinun tarvitsee vain aktivoida tarjous Palkinnot-sivulla tai kassalla, minkä jälkeen bonus lisätään pelitilillesi heti, kun talletus on tehty. 

Käyttöehdot:

 • 100% tervetuliaisbonus on enintään 300 € asti.
 • Tervetuliaisbonuksen lunastamisen vähimmäissumma on 10 €.
 • Tervetulotarjous on saatavilla kaikille uusille rekisteröityneille pelaajille Suomessa ja Itävallassa.
 • Tervetuliaisbonus on voimassa 19.05.2021 20:00 (CET) lähtien aina 31.12.2021 23:45 (CET) saakka.
 • Jos kampanjan tai tarjouksen lunastamiseen edellytetään talletuksen tekemistä, se on tehtävä yhdellä rahansiirrolla; useat talletukset eivät täytä vaatimuksia.
 • Talletusbonus koskee vain määrättyä tarjouskampanjaa ja vain asiakastiliä, jolle siihen liittyvä sähköposti, tili-ilmoitus, tekstiviesti tai push-ilmoitus on lähetetty.
 • Bonuskampanjaan liittyvä kokonaisbonus ja talletussumma on kierrätettävä vähintään (seitsemän) 7 kertaa iBetin urheiluvedoissa ennen kotiuttamista.
 • Yksittäisen tai yhdistetyn vedon vähimmäiskertoimen on oltava vähintään 2.0, jotta se voidaan ottaa huomioon kierrätysvaatimuksessa.
 • Voitonmaksun ehdot on täytettävä 20 päivän kuluessa bonuksen vastaanottamisesta, ellei toisin mainita. Jos ehdot eivät täyty, iBet pidättää oikeuden peruuttaa bonussumman ja siitä johtuvat voitot.
 • Seuraavat talletusmenetelmät eivät oikeuta talletusbonukseen: Neteller, Skrill.
 • Maksimibonussumma, jonka voi asettaa kierroksella tai panoksella, voi olla korkeintaan 30% kokonaisuudessaan alun perin saadusta bonuksen määrästä.
 • Vedot, jotka on tehty eri valinnoilla samoilla markkinoilla tai vastaaville markkinoille asetetut vedot (esim. Double Chance ja (Aasian) Tasoitusvedot + 1 / -1) eivät ole kelvollisia tähän tarjoukseen. Jos tällaisia ​​vetoja tehdään, iBet pidättää oikeuden sulkea asiaankuuluvat tilit ja takavarikoida olemassa olevat varat.
 • Tervetulotarjous on lunastettava 30 päivän kuluessa rekisteröinnistä.
 • Tervetuliaisbonuksen voi lunastaa vain kerran.
 • iBet pidättää oikeuden muuttaa tai peruuttaa kampanjan luonnetta ja kestoa milloin tahansa.
 • iBet yleisiä urheiluvedonlyönnin bonusehtoja sovelletaan.

 

iBet verovapaus

iBet on rekisteröity Maltalle, joten sieltä voittamasi rahat ovat verovapaita kun siirrät ne takaisin kotimaahan. Lisenssin virallinen numero on MGA/B2C/748/2019 ja myöntämispäivä 03.12.2020. Claymore Maltalla on Malta Gaming Authority (MGA) myöntämä lisenssi. Tämä julkinen säätelyelin vastaa kaikkien Maltalla sijaitsevien pelimuotojen hallinnasta.

  

iBet kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia iBetistä voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
4
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
100% vedonlyöntibonus 150€ asti