iBet
4.8

iBet

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Avaa tili
Bonusehdot

 

 • Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko
Etusivu » iBet
Plussat
 • Betsson alusta
 • Suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu
 • Verovapaat voitot
 • Laaja kohdetarjonta
 • Paljon tarjouksia ja kampanjoita
 • Yksi luotettavimmista sivustoista
Miinukset
 • Mahdolliset panosrajoitukset

✅ iBet vedonlyönti – suomalaisille suunniteltu

iBet on nykyään yksi parhaista vedonlyöntisivustoista, jonka julkaisu tapahtui virallisesti tammikuussa 2021, vaikka siitä kuultiin ensimmäisiä uutisia jo vuonna 2020 Betsson Groupin kanssa solmitusta yhteistyöstä. iBet on Betssonin tarjoaman vedonlyöntialustan ensimmäinen käyttäjä. Sivuston ulkoasu muistuttaa Betssonia, mutta erottuu tummalla värimaailmallaan.

Vedonlyöntivalikoima on laaja, erityisesti suurten lajien osalta. Kertoimien ja kohteiden monipuolisuus tyydyttää suurimman osan pelaajista tarpeet, vaikka suuremmilla panoksilla pelaaville voi tulla rajoituksia vastaan.

Ulkoasultaan iBetin sivustolla huomio kiinnittyy sivuston selkeyteen. Turha kikkailu on jätetty pois jolloin navigointi sivuilla on helppoa ja halutut valikot on helppo löytää nopeasti. Tämän vuoksi iBet sopii hyvin myös hieman kokemattomillekin vedonlyöjille.

ibet kokemuksia

✅ iBet kohdevalikoima ja kertoimet

Kohdevalikoima on erittäin runsas. Peruskohteiden lisäksi löytyy mm. paljon eri erikoiskohteita, kuten otteluiden pelaajaspesiaaleja, TV-spesiaaleja suosituista viihdeohjelmista, taloutta sekä politiikkaa, kuten USA presidentinvaalit 2024, myös supersuosioon noussut padel löytyy kohdelistalta.

ibet vedonlyönti

Kertoimissa iBetin kertoimet ovat keskitasoa. Esimerkiksi kahden tasaisen kahden merkin kohteen kertoimet ovat 1,91 – 1,91. Kohteiden palautusprosentti vaihtelee jonkin verran riippuen lajista ja sarjasta. Suositummissa kohteissa päästään päälle 95% ja esimerkiksi UFC-kohteiden palautusprosentti nousee jopa 96% tasolle. iBetin kertoimet ovat osassa kohteista aivan markkinoiden kärkeä.

ibet kertoimet

✅ Vedonlyöntibonus ja ilmaisvedot

Viikoittainen käteispalutus ja runsaasti ilmaisvetoja sekä erilaisia korotettuja kertoimia löytyy erittäin paljon iBetin tarjonnasta ja kampanjat sekä bonukset vaihtuvat verrattain usein.


Saat viikoittain 5 % käteispalautuksen tappioistasi. Ei bonusrahaa, ei piilotettuja ehtoja, ei kierrätystä vaan riihikuivaa käteistä! Aktivoi käteispalautuksesi Palkinnot -sivulta ja nappaa käteistä KAIKISTA matseista 🎉

iBet bonukset

Ilmaisveto vedonlyöntiin | Viikon matsi -tarjous

Liity vedonlyöntimaailman viikon suurimpaan tapahtumaan ja nappaa itsellesi ilmaisveto.

Saat 20€ ilmaisvedon, kun betsaat vähintään 50€ viikon matsiin.

Kuinka lunastan ilmaisvetoni vedonlyöntiin?

 • Tsekkaa viikon matsi iBetin sivuilta
 • Lyö vetoa vähintään 50 € viikon otteluun, voit jakaa vetosi useampaan pienempään vetoon halutessasi.
 • Saat 20 € ilmaisvedon, joka tulee näkyviin vetokupongille

Tarjouksiin liittyy kuitenkin tarkistettavia ehtoja, kuten ei-hyväksytyt talletustavat (Skrill ja Neteller) sekä kerroin- ja kierrätysvaatimukset. iBet asettuu hyvin vedonlyöntisivustojen joukkoon, ja sen yhteistyö Betsson Groupin kanssa tuo luotettavuutta.

✅ Verovapaus

iBet on rekisteröity Maltalle, joten sieltä voittamasi rahat ovat verovapaita kun siirrät ne takaisin kotimaahan. Lisenssin virallinen numero on MGA/B2C/748/2019 ja myöntämispäivä 03.12.2020. Claymore Maltalla on Malta Gaming Authority (MGA) myöntämä lisenssi. Tämä julkinen säätelyelin vastaa kaikkien Maltalla sijaitsevien pelimuotojen hallinnasta.  

✅ iBet kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia iBetistä voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: Kyllä

Suomenkielinen asiakaspalvelu: Kyllä

ETA-bookkeri: KylläTämä esittely tarjoaa katsauksen vedonlyöntisivustosta, perustuen yksittäisen henkilön kokemuksiin ja näkemyksiin. On tärkeää huomioida, että esitellyt mielipiteet ovat subjektiivisia, ja ne tulee käsittää ensisijaisesti sivuston esittelynä, ei kattavana arvosteluna. Kutsumme sinut jakamaan omia kokemuksiasi ja näkemyksiäsi meidän foorumillamme, josta löydät laajemman valikoiman käyttäjäkokemuksia ja mielipiteitä.

Muistutamme, että vedonlyöntiin liittyy riskejä ja että on tärkeää vastuullisen pelaamisen periaatteiden noudattaminen. Lisäksi kehotamme tarkistamaan ajantasaiset tiedot, kertoimet ja tarjoukset suoraan vedonlyöntisivuston omilta verkkosivuilta, sillä tiedot voivat muuttua.

Foorumimme tarjoaa alustan keskustelulle ja kokemusten vaihdolle vedonlyönnistä. Olipa kyseessä sitten positiivinen yllätys tai kehityskohde, arvostamme rehellistä ja rakentavaa palautetta, joka auttaa muita käyttäjiä muodostamaan kattavamman kuvan eri sivustoista.

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

5.0
Kohdevalikoima
5.0
Tarjoukset
4.0
Panokset ja kertoimet
5.0
Kotiutukset
4.8 Arvosana
iBet
4.8/5