MrPlay
4.3

MrPlay

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € saakka

Avaa tili
Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

  • Bonus tulee kierrättää 9 kertaa ennen kotiutusta
  • Minimikerroin kierrätyksessä single 2,0, yhdistelmät 1,4
  • Kierrätysaikaa 14 päivää
Etusivu » MrPlay
Plussat
  • Tunnettu operaattori taustalla
  • Suomenkielinen
  • Verovapaat voitot
  • Hyvä tervetulotarjous
Miinukset
  • Panosrajoitukset
  • EI nopeimmat kotiutukset

✅ MrPlay vedonlyönti – toimivaa vedonlyöntiä

MrPlay on vuonna 2017 perustettu vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa sekä nettikasino- että vedonlyöntipalveluita. Sivuston omistaa Marketplay Ltd. ja se toimii Aspire Global International Limitedin alaisuudessa Maltan peliviranomaisen valvonnassa. Mr.Play pyrkii erottautumaan markkinassa luotettavuudellaan, MGA-lisenssillään ja tarjouksillaan.

Vaikka sivusto ei ole visuaalisesti huomiota herättävä, sen nopeudessa ei ole moitittavaa. Kertoimet eivät kuitenkaan yllä ammattilaistasolle lajista ja sarjasta toiseen, mutta lajivalikoima ja erikoisvedot ovat vähintään kohtalaiset. Tarjolla on myös joitain vaihtuvia kampanjoita tervetulotarjouksen lisäksi.

✅ MrPlay vedonlyönti 2024

Suomalaisille vielä hieman tuntemattomampaa osastoa on Maltalta käsin operoiva Mr.Play. Sivustolla ylimääräinen glamouri on jätetty pois, jolloin navigointi sivuilla on helppoa ja halutut valikot on helppo löytää nopeasti. Tämän vuoksi kyseinen sivusto sopii hyvin myös hieman kokemattomillekin vedonlyöjille.

✅ Kohdevalikoima ja kertoimet

Kohdevalikoimaltaan Mr.Play tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman erilaisia kohteita vedonlyöntiin. Peruskohteiden lisäksi löytyy mm. paljon eri erikoiskohteita, kuten otteluiden pelaajaspesiaaleja.

MrPlay kertoimet

✅ Vedonlyöntibonus 2024

Mr.Play tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonuksen aina 100€ asti.

Yksittäisiä vetoja joiden kerroin on pienempi kuin 2.00 (1/1) ei lasketa mukaan kierrätykseen ellei toisin mainita. Lisäksi yhdistelmä- tai järjestelmävedoissa täytyy olla kaikkien kohteiden kerroin vähintään 1.40 (4/10) tai suurempi, että se lasketaan mukaan kierrätykseen, ellei toisin mainita.

MrPlayUrheilubonuksen panostaminen ja kierrättäminen on suoritettava 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta, tai muuten bonussaldo menetetään.

MrPlay bonusAinoastaan kohteisiin asetetut ensimmäiset vedot mukaan lukien ennen ottelua asetetut vedot sekä live-vedot, lasketaan mukaan kierrätykseen. Kierrätykseen ei lasketa mukaan seuraavia samaan kohteeseen asetettuja vetoja. Tätä sääntöä sovelletaan yhdessä muiden rajoitusten kanssa. Esimerkiksi kun olet asettanut vedon siitä, että joukkue A voittaa joukkueen B varsinaisella peliajalla kertoimella 2.00 (1/1) tai sitä suuremmalla, tämä veto lasketaan mukaan kierrätykseen. Sitä vastoin taas samaan otteluun joukkeen B voitosta varsinaisella peliajalla asetettuja panoksia, mukaan lukien ennen peliä asetetut vedot sekä live-vedot, ei lasketa mukaan kierrätykseen.

✅ Mr.Play verovapaus

MrPlay on rekisteröity Maltalle, joten sieltä voittamasi rahat ovat verovapaita kun siirrät ne takaisin kotimaahan.

Yrityksellä on lisenssi Remote Gaming Regulations of Malta MGA/CRP/148/2007, joka on myönnetty 17. elokuuta 2009 (tämä lisenssi sisältää Yhtiön aikaisemmat lisenssit ja listaa vanhat lisenssinumerot myöntämispäivämäärillään). Yritys toimii Malta Gaming Authority -sääntelyn alla. [only] Isossa-Britanniassa , tämän sivuston pelit toimittaa AG Communications Limited, Maltalle rekisteröity yritys numerolla C48328, osoitteessa 135 High Street, Sliema SLM 1549, Malta, joka on lisensoitu ja säännöstelty United Kingdom Gambling Commission (Under account number: 39483) toimesta. 

✅ MrPlay kokemuksia ja arvostelu

Käyttäjien kokemuksia MrPlay vedonlyönnistä voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: Kyllä

Suomenkielinen asiakaspalvelu: Kyllä

ETA-bookkeri: KylläTämä esittely tarjoaa katsauksen vedonlyöntisivustosta, perustuen yksittäisen henkilön kokemuksiin ja näkemyksiin. On tärkeää huomioida, että esitellyt mielipiteet ovat subjektiivisia, ja ne tulee käsittää ensisijaisesti sivuston esittelynä, ei kattavana arvosteluna. Kutsumme sinut jakamaan omia kokemuksiasi ja näkemyksiäsi meidän foorumillamme, josta löydät laajemman valikoiman käyttäjäkokemuksia ja mielipiteitä.

Muistutamme, että vedonlyöntiin liittyy riskejä ja että on tärkeää vastuullisen pelaamisen periaatteiden noudattaminen. Lisäksi kehotamme tarkistamaan ajantasaiset tiedot, kertoimet ja tarjoukset suoraan vedonlyöntisivuston omilta verkkosivuilta, sillä tiedot voivat muuttua.

Foorumimme tarjoaa alustan keskustelulle ja kokemusten vaihdolle vedonlyönnistä. Olipa kyseessä sitten positiivinen yllätys tai kehityskohde, arvostamme rehellistä ja rakentavaa palautetta, joka auttaa muita käyttäjiä muodostamaan kattavamman kuvan eri sivustoista.

MrPlay tiedot

Alusta ja kertoimet
Maksutavat
Lisenssi

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € saakka

4.0
Kohdevalikoima
5.0
Tarjoukset
4.0
Panokset ja kertoimet
4.0
Kotiutukset
4.3 Arvosana
MrPlay
4.3/5