OlyBet

OlyBet

päivitetty: Perjantai, 24.03.2023, 12:41

OlyBet vedonlyönti 2023

OlyBet, pelaajaläheistä vedonlyöntiä

OlyBet vedonlyöntisivusto perustettiin vuonna 1993, mutta nykyisen nimensä se sai vuonna 2010. Sekä Olybetin pelilisenssi että sen kotimaa ovat molemmat Virossa. Baltian maissa Olybet on ollut iso ja luotettava toimija jo vuosia, ja viimeiset vuodet sen käyttö on yleistynyt myös Suomessa.

OlyBet vedonlyöntibonus 2023 200€ 100%

OlyBet tarjoaa nykyisin vedonlyöntibonusta, jonka kokoluokka on 100% aina 200€ asti. 

Vedonlyöntibonuksen kierrätys OlyBetillä

Ensin kannattaa huomioida, että kokonaisbonusraha on talletettu summa + saatava lisäbonus. Kokonaisbonus pitää kierrättää 10 kertaa minimikertoimen ollessa 1,6. Bonuskierrätykseen ovat käytössä seuraavat lajit: jalkapallo, koripallo sekä jääkiekko sekä live-, yksittäis- ja monivetoissa. Bonuksen kierrätykseen on aikaa 14 päivää.

OlyBet kokemuksia

Tarkempaa keskustelua OlyBetista ja lisätietoja löydät vedonlyöntiin keskittyneeltä keskustelupalstaltamme. Suoria käyttäjien kokemuksia OlyBetista voit lukea täältä: kokemuksia OlyBetistä

OlyBet vedonlyöntikertoimet, vedonlyöntitarjonnan kattavuus, eSports Live-vedonlyönti 

OlyBet tarjoaa suuren määrän erilaisia vedonlyöntikohteita hurjaan lajivalikoimaan. Löydät sieltä helposti omat suosikkilajisi sekä kilpailukykyiset kertoimet niihin. Monelle suomalaiselle tärkeät sarjat ja lajit löytyvät, kuten kaikki merkittävät suomalaiset sarjat  muun muassa jääkiekosta, koripallosta, lentopallosta, salibandysta, jääpallosta, käsipallosta sekä reilu kattaus kohteita eSportsin maailmasta.

OlyBetin vedonlyöntitarjonnan kattavuus, livevedonlyönti ja livestream lähetykset sekä mobiilikäyttö

Livevedonlyönti on myös OlyBetillä nykyisin erittäin merkittävässä roolissa, ja se onkin kasvattanut merkitystään jatkuvasti. OlyBetin livestä löydät varmasti kertoimia, joita et löydä muualta.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
3
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
3
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
100% vedonlyöntibonus 100€