Unibet

Unibet

päivitetty: Lauantai, 16.10.2021, 20:02

Unibet arvostelu 2020

Unibet on ollut jo vuosikausia suomalaispelureiden kovassa suosiossa. Suosion taustalta löytyy muun muuassa kohdevalikoima, josta löytyy paljon erityisesti suomalaisia kiinnostavia sarjoja. Ajan saatossa on myös ollut paljon erikoivetoja kohdistettuna suomalaisasiakkaille, kuten esimerkiksi vedonlyöntiä eri TV-ohjelmien voittajista, kuten Suomen Big Brother tai Tanssii tähtien kanssa. Myös Suomen säästä ja politiikasta kohteita on ollut sekä missikisatkin ovat löytäneet tiensä poikkeuksetta Unibetin pelilistalle. Myös ensitallettajan bonus on hyvä ja vanhoillekkin asiakkaille tarjotaan tasaisesti lisäetuja. Voidaankin sanoa, että Unibetiltä löydät kaiken saman katon alta.

Unibet tanssii

Unibet vedonlyöntikertoimet

Unibetin lajivalikoima on kertakaikkisen huima, jopa niinkin erikoisia lajeja löytyy listalta kuin Sumo ja Amerikkalainen showpaini WWE. Yhteensä kohteita tätä kirjoittaessa oli yli 100 000 pelattavissa. Unibetiltä löytyy myös paljon erikoisvetoja maalin tai pisteiden tekijöistä. Mikäli tietää mitä on pelaamassa, niin kohdemäärän laajuus ei vaikeuta kohteen hakua, hyvin toimivan hakukentän ansiosta. Myös suosituimpiin sarjoihin pääsee suoraan etusivulta hyppäämään näin halutessaan.

Kohteet Unibet

Unibet vedonlyöntisivuston käyttäminen

Moni sivusto nykyään tavoittelee ulkoasustaan hyvin askeettista, mutta Unibetin sivut loistavat väreillä ja "täytettä" löytyy. Alkuun saattaa henkilöille, jotka ovat tottuneet yksinkertaisempaan näkymään Unibetin sivustot vaikuttaa jopa ylitsepursuavilta. Kuitenkin, kun sivustoon tottuu, niin huomaa että kaikella on paikkansa, löytyy tilastoja otteluista, streamaus-palvelua otteluihin, runsas määrä erikoistarjouksia jne. Mobiilisovellukset Unibetiltä löytyy erikseen vedonlyönnille, pokerille, casino ja lottopuolelle. Mobiilisovelluksista testiin ei ole päässyt kuin vedonlyönti, mutta se toimii moitteettomasti ja onkin oiva ratkaisu, että on luotu eri sovellukset eli peliryhmille.

Unibet mobiili

Vedonlyöntitarjonnan kattavuus, eSports Live-vedonlyönti ja livestream lähetykset

Unibetin kohdearsenaali on tolkuton. Jalkapallon puolelta löytyy käytännössä, joka maan jalkapallosarjat ja esimerkiksi Suomesta Veikkausliigan lisäksi löytyy pelikohteet aina Kolmoseen asti. Jääkiekon puolelta löytyy reilun kymmenen maan sarjat ja luonnollisesti myös laaja tarjonta kotimaista kiekkoa ja jokaiseen otteluun löytyy todella laaja valikoima eri pelimuotoja. eSports on myös luonnollisesti edustettuna ja kaikki peruskohteet löytyvät, vaikka tässä Unibet ei pääse aivan niiden vedonlyöntitoimistoiden tasolle, jotka ovat lähes yksinomaan keskittyneet elektroniseen urheiluun.

Live-vedonlyönnissä Unibet jatkaa tutulla linjalla, eli kohteita riittää, eikä varmaan vuorokaudessa löydy hiljaista hetkeä jolloin ei otteluita olisi livessä. Live-vedonlyöntiin löytyy oma alavalikko, joka selkeyttääkin hyvin kohteiden etsimistä. Samoin myös streamatut ottelut löytyy oman valikon alta, josta näkeekin selkeästi, että mitä otteluita streamataan juuri nyt sekä tulevien streamien ohjelmalistaus.

unibet stream

Unibet sivuston tarjoamat vedonlyöntibonukset 2020

Unibetin uusien asiakkaiden bonus on mukava 100% 100€ asti. Unibetin bonuksesta tekee loistavan bonusehdot, jotka ovat markkinoiden parhaat. Bonus tulee kierrättää ympäri ainoastaan 4 kertaa ja minimikerroin on niinkin alhainen kuin päälle 1.4 kertoimiset kohteet. Kierrätykseen aikaa on varattuna 35 päivää.

Mikäli ei ole kiinnostusta lähteä kierrättämään bonusta, niin Unibet tarjoaa toisinaan korotetun kertoimen johonkin mielenkiintoiseen kohteeseen, josta mahdollisesti saatu voitto on täysin kierrätysvapaa ja niin halutessa heti kotiutettavissa.

Vanhoja asiakkaitakaan Unibet ei unohda, sillä jatkovasti on tarjolla mukavia tarjouksia kuten ilmaisvetoja, kertoimien boostauksia, panos takaisin mikäli tietty skenaario ottelussa toteutuu sekä paljon erilaisia kilpailuja loistavin matkapalkinnoin, kuten vaikkapa katsomaan paikan päälle NHL-matsia.

unibet tarjouksia

Tallettaminen ja ulosmaksu Unibet tililtä

Unibetin talletus- ja kotiutusvalikoimasta löytyvät kaikki suomalaisille tutut vaihtoehdot.

unibet talletus

Unibet asiakaspalvelu: livechat ja sähköposti

Asiakaspalveluun saa ongelmatilanteissa yhteyttä live-chatin kautta tai sähköpostilla. Ensin mainittu on nopeampi vaihtoehto ja avun tavoittaa yleensä muutamassa minuutissa. Hyödyllisenä ominaisuutena Unibetin chat pitää sinut ajan tasalla jonotusajasta sillä chatin avatessasi saat ilmoituksen jonotusajan keskimääräisestä pituudesta, jonka oletettavasti joudut odottamaan. Suomenkielinen chat on auki klo 10.00 – 22.00 viikon jokaisena päivänä. Englanninkielistä chat-tukea kun saa kellon ympäri.

Sähköpostilla voi hoitaa hyvin niitä asioita, joilla ei ole kovaa kiirettä. Suomenkielisiin sähköposteihin vastataan useimmiten jo saman päivän aikana, jos laittaa viestiä aamusta, muuten saa yleensä odottaa seuraavaan päivään.

Unibet turvallisuus ja luotettavuus

Kirjautumisen jälkeen kaikki Unibetin verkkosivustolle tai sieltä lähetetyt tiedot salataan 128-bittisellä Secure Socket Layer (SSL) -teknologialla. SSL-sertifikaatin on julkaissut ja varmistanut Trustwave.

Luottokorttisi tiedot salataan ja lähetetään vain kerran Internetin kautta Unibetille. Sen jälkeen ne tallennetaan salattuna Unibetin turvallisiin järjestelmiin. Unibet on omistautunut suojelemaan asiakkaidemme luottamuksellisia tietoja, ja osana sitä Unibet on sertifioitu Payment Card Industries Data Security Standardissa.

Kolmannen osapuolen tietoturva-asiantuntijat testaavat Unibetin järjestelmien ja sovellusten turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Lisäksi Unibetilla on Tunkeilijan havaitsemisjärjestelmä (IDS), joka valvoo koko verkkoliikennettä 24/7 hyökkäysten tai tunkeutumisten varalta.

Unibetilla on asialle omistautunut petososasto sekä kehittyneet järjestelmät, jotka havaitsevat ja estävät epäilyttävää toimintaa, jotta Unibetin verkkosivusto pysyy turvallisena ympäristönä. Kaikki tilit, jotka ovat mukana epäilyttävässä toiminnassa, lakkautetaan ja tutkitaan laajasti. Jos sinulla on käyttäjänä kysyttävää tilisi tapahtumista, kuten tunnistamattomista siirroista siirtohistoriassa tai yllättävistä muutoksista saldossa, ota yhteyttä välittömästi.

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Trannel International Ltd, jonka rekisteröity toimipaikka on Level 6 - The Centre, Tigne Point - Sliema, TPO 0001 - Malta. Lisenssin virallinen numero on MGA/B2C/106/2000, myöntöpäivä 1.8.2018 ja viimeinen voimassaolopäivä 17.8.2028.Trannel International Ltd toimii Malta Gaming Authorityn (MGA) antamalla luvalla. Tämän viranomaiselimen vastuulla on kaiken Maltalla tapahtuvan pelaamisen hallinnointi.

Unibet kokemuksia

Tarkempaa keskustelua ja lisätietoja löydät vedonvälittäjät ja rahaliikenne 2019 keskustelustamme Unibetin omasta osiosta.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
3
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
5
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
100% vedonlyöntibonus MAX 100€