Eniten kommentoidut

Näitä juttuja lukijat ovat kommentoineet eniten...

Haastattelu: Kari Linnan vastine Jorma Vuoksenmaan Twitter-väittämiin

Pyysimme Kari Linnalta haastattelua koskien Jorma Vuoksenmaan Twitter-viestejä ja Kari Linna suostui sellaisen antamaan.

Kari Linna, sinut tunnetaan oululaisena varsin menestyneenä ravi- ja urheiluvedonlyöntianalyytikkona. Viime aikoina olemme saaneet sosiaalisesta mediasta lukea melkoista ryöpytystä Jorma Vuoksenmaalta suuntaasi. Haluaisitko kertoa omat mielipiteesi siitä mistä on kysymys?

Kari Linna: Kiitos kyllä. Olen jättänyt ne toistaiseksi omaan arvoonsa luottaen ihmisten arvostelukykyyn. Mutta kun viestittely on jatkunut vuosien ajan eikä loppua näy ja viestit leviävät kymmenille tuhansille silmäpareille, on ehkä aika oikaista virheellisiä väittämiä.

Matchbook – tutustumisen arvoinen vedonlyöntipörssi, hyvät kertoimet ja alhaiset komissiot (päivitetty 27.12.)

päivitetty: Maanantai, 26.11.2018, 15:23

Monelle vedonlyöntiharrastajalle vedonlyöntipörssi on tuttu termi varsinkin Betfairin yhteydestä. Vedonlyöntipörssissä voit normaalin vedonlyöntitoimiston tapaan lyödä vetoa suoraan (BACK). Perinteisestä bookkerista poiketen kuitenkin voit myös tarjota kertoimia muiden pelattavaksi (LAY).

Torstain lätkäkierroksen arviot

Kommentti:

-TPS oli melkoisen altavastaajana SaiPan käsittelyssä ottelun ensimmäisen erän. Lopulta ottelu oli kohtuullisen tasainen, mutta taas kerran TPS menetti johtoasemansa. Vaikka joukkue ajoittain hyvin taisteleekin hyvin, niin jatkuvat tappiot syövät itseluottamusta. Tulosvedosta löytynee taas pelattavaa kohtuu matalamaalisista lukemista.

NBA-kausi voi todenteolla alkaa, sillä Kevin Durant palaa parketeille!

S.Sukkela blogi

Tänään melkoinen kasa isomman panostason kohteita ja jopa kaksi maksimipanoksen eli 5 yksikön vetoa. Chicagon linja Dallasia vastaan on mielestäni aivan liian alhaalla ja sen mukaan Dallas olisi joukkueista ilman kotietua selkeästi parempi. Omissa listauksissa Chicago on Dallasia parempi, vaikka Rose ja Noah eivät 100% vireessä olekaan ja Gibson on sivussa. Jimmy Butleria tuli jo viimeksi ylistettyä ja lisätään vielä Pau Gasolin erinomaiset otteet mukaan. Derrick Rosen otteet eivät ole vielä vakuuttaneet, mutta tästäkin huolimatta Bulls on dominoinut suurta osaa alkukauden otteluista ja on vaan pelottavaa ajatella kuinka hyvä joukkue onkaan, kun Rose ja Noah vetreytyvät. Oklahomalla Durant ja Westbrook ovat vihdoin pelikuntoisia ja total-linja nojaa aivan liikaa alkukauden tuloksiin. En näe mitään syytä miksi Thunderin peli ei tulisi muistuttamaan sitä mitä ollaan edellisilla kausilla totuttu, kun Durant ja Westbrook ovat taas parketilla. Luonnollisesti jonkun verran vähennystä on pistetty mukaan, kun 100% vire ei ole vielä, mutta tänään nähdään viihdyttävä Oklahoma alkukauden tylsyyden sijaan.

Brasilia on noussut hiipuvasta jättiläisestä MM-kisojen ennakkosuosikiksi

Viki blogi

Jalkapallon MM-kisojen alkuun on alle kolme viikkoa ja isäntämaa Brasilia lähtee kisoihin suurimpana ennakkosuosikkina. Tilanne on kuitenkin elänyt ennen kisojen alkua ja siitä ei todellakaan ole pitkä aika, kun Brasiliasta puhuttiin hiipuvana jättiläisenä. Sanottiin, että Brasilia ei tuota enää laadukkaita pelaajia ja että nykyinen joukkue on Brasilian historian huonoin. 28. marraskuuta vuonna 2012 maajoukkueen päävalmentajaksi hyppäsi kuitenkin mies, joka sai ihmiset palaamaan järkiinsä.

Video: Jääjalkapallosta uusi suosikkilaji?

Saksa on kiistatta tämän hetken kuumin futismaa. Mutta ei siinä vielä kaikki. Saksalaiset kehittelivät aikoinaan jäällä pelattavasta jalkapallostakin ison tapahtuman. Pelaajille keilauskengät jalkaan ja ei muuta kuin jäälle palloa potkimaan. Pelin ideoijana oli TV total tv-sarjasta tunnettu Stefan Raab. Hauskaa ainakin tuntui olevan, kuten alla olevasta videosta voi nähdä!

Sotshin Leijonat - Selänne mukana, Koivu ulkona!

Leijonat kisoihin on valittu. Konkareista ovat mukana muun muassa Teemu Selänne ja Olli Jokinen. Saku Koivu ei ollut valittujen joukossa.

"Aivotärähdyksestä johtuva tauko peleistä johti siihen, että fyysinen kuntoni ei ole sillä tasolla, jolla sen itse haluaisin olevan, jotta lähtisin Leijonien matkaan. Soisin että tilalla pelaisi paremmin valmistautunut pelaaja." - Saku Koivu