Vetovihjeet yön NHL-peleihin

Vetovihjeet yön NHL-peleihin

Comments: 0

NHL:ssä pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. New Jersey Devils kohtaa kotonaan Ottawa Senatorsin ja NY Rangers isännöi Pittsburgh Penguinsia.

Devilsin peli perustuu hyvään puolustamiseen, kun taas Senatorsin joukkueesta löytyy tulivoimaa niin puolustuksesta kuin hyökkäyksestäkin. Kotijoukkueen maalivahti Martin Brodeur on pelannut hyvän kauden ja viime pelissä hän pitikin nollan Tampa Bayta vastaan. Laukaukset NJ hävisi selvästi, mutta Brodeurin torjunnoilla joukkue nappasi voiton. Ottawan maalin suulla Craig Anderson on pelanut surkeasti ja tänään maalilla nähdäänkin Robin Lehner, jonka tilastot ovatkin selvästi Andersonin vastaavia parempia. Ounastelemme tasaista ottelua.

Pinnacle Sports tarjoaa Ottawan +0,5-tasoitukselle kerrointa 1,699, joka on pelattavissa kerroinrajalla 1,67. Kotimaiselta Veikkaukselta saa tähän myös ylikertoimen, kun Ottawan suorasta voitosta on tarjolla kerroin 2,90. Kerroinraja tuolle on 2,86.

NY Rangers on pelannut viime aikoina melko kehnosti, mutta nyt sillä on paikka napata kova päänahka kotikaukalossaan. Penguins kärsii pahoista loukkaantumisongelmista, kun sivussa on avainpelaajista muun muassa James Neal, Kris Letang, Paul Martin ja Brooks Orpik. Tähtihyökkääjä Jevgeni Malkinin pelaaminen tänään on myös epävarmaa. Hänen pelikuntonsa varmistuu vasta myöhemmin tänään.

Unibet tarjoaa Rangersille suorasta voitosta kerrointa 2,75. Kerroinraja tällä hetkellä Rangersin voitolle on 2,67.

Kommentit (0)