Coolbet: Veikkauskisa Ranska - Suomi otteluun!

Coolbet: Veikkauskisa Ranska - Suomi otteluun!

päivitetty: Keskiviikko, 08.09.2021, 08:32

Comments: 0

Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat Suomen osalta tänään, kun vastaan asettuu kivikova Ranska. MM-karsintoihin on tarjolla jälleen kattavasti kertoimia sekä uusi veikkauskisa, jonka voittaja nappaa 500 € pelirahaa + Suomen pelipaidan.

KUINKA OSALLISTUA VEIKKAUSKISAAN:

 1. Lyö vähintään 10 € edestä vetoa jalkapallon MM-karsintojen otteluihin aikavälillä 5.9. – 7.9. Vedot tulee asettaa ennen Ranska-Suomi-ottelun alkua ja vähintään 1,50 kertoimella.
 2. Osallistu veikkauskisaan. Eniten oikeita vastauksia veikannut kilpailija voittaa 500 € pelirahapalkinnon + Suomen pelipaidan.
 3. Veikkauskisaan tulee osallistua 7.9. klo 21:45 mennessä. Vain yksi osallistuminen per asiakas per kisa.
 4. Mikäli kilpailussa tulee tasapeli, valitaan voittajaksi se kilpailija, joka jätti veikkauksensa ensimmäisenä.

TÄSTÄ VEIKKAUSKISA-SIVULLE!

Säännöt ja ehdot:

 1. Kampanja on voimassa vain Coolbetin suomalaisille asiakkaille.
 2. Kampanja on voimassa 5.9. klo 14:30 – 7.9. klo 21:45 välisenä aikana.
 3. Veikkauskisassa jaetaan yksi pääpalkinto, joka on 500 € pelirahaa + Suomen jalkapallomaajoukkueen pelipaita.
 4. Peliraha tulee kierrättää 1 kerran vähintään 1,50 kertoimella ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin.
 5. Jotta asiakas voi voittaa palkintoja veikkauskisasta, hänen tulee lyödä kyseisen veikkauskisan kampanja-aikana vähintään 10 € edestä vetoa MM-karsintojen otteluihin vähintään 1,50 kertoimilla.
 6. Asiakkaat voivat osallistua jokaiseen veikkauskisaan yhden kerran. Useammin osallistuneet suljetaan pois kilpailusta ja kaikista tulevista Coolbetin kampanjoista.
 7. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia saanut pelaaja.
 8. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on eniten oikeita vastauksia veikkauskilpailussa, valitaan voittajaksi se kilpailija, joka jätti veikkauksensa ensimmäisenä.
 9. Kilpailuiden vastaukset tarkastetaan Uefan sivuilta niiltä osin kuin se on mahdollista. Muilta osin (esim. millä ruumiinosalla maali tehtiin) Coolbet tarkastaa vastaukset itse. Coolbetin päätökset ovat lopullisia, eikä niistä voi valittaa.
 10. Kilpailun voittaja julkaistaan seuraavana päivänä Coolbetin Blogissa sekä häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun osanottajat hyväksyvät, että Coolbet saa joko soittaa tai lähettää heille sähköpostia ilmoittaakseen kilpailun voitosta.
 11. Coolbet pidättää oikeuden peruuttaa tarjouksen milloin tahansa ilman etukäteen annettua ilmoitusta.
 12. Coolbetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
 13. Asiakkaalla saa olla ainoastaan yksi asiakastili Coolbetilla. Jos yrität avata useamman kuin yhden asiakastilin, Coolbet pidättää oikeuden sulkea kaikki tilisi ja jäädyttää tileillä olevat varat välittömästi.

Kommentit (0)