Coolbetiltä viikottainen 10€ ilmaisveto jefuun!

Coolbetiltä viikottainen 10€ ilmaisveto jefuun!

päivitetty: Keskiviikko, 06.10.2021, 08:28

NFL-kausi 2021-2022 tärähtää käyntiin syyskuun alussa ja kausi jatkuu aina helmikuulle asti. Coolbet tarjoaa NFL-vedonlyöntiin markkinoiden parhaat kertoimet sekä viikoittaisen kampanjan, josta saat lunastettua ilmaisen 10 € Live-vedon joka viikko!

Saat lunastettua 10 € viikoittaisen ilmaisen Live-vedon tekemällä 20 € talletuksen viikoittain vaihtuvalla bonuskoodilla. Tarkista tämän viikon bonuskoodi kampanjasivulta.

NÄIN LUNASTAT ILMAISVEDON

 1. Tee vähintään 20 € talletus käyttämällä viikoittain vaihtuvaa bonuskoodia (löytyy kampanja-sivulta).
 2. Saat välittömästi 10 € ilmaisvedon, jonka voit käyttää mihin tahansa tämän viikon NFL:n livekohteisiin.
 3. Ilmaisvedon voi käyttää vain NFL:n Live-vedonlyönnissä. Minimikerroin 1,50 per veto.

TÄSTÄ NFL-KAMPANJA SIVULLE!


Mikäli et vielä ole Coolbetin asiakas, niin huomioi maukkaat talletusbonukset. Tarkemmin informaatiota Coolbetin tarjoamisista herkuista löydät TÄÄLTÄ!

Säännöt & Ehdot:

 1. Kampanja on avoinna vain suomalaisille asiakkaille.
 2. Kampanja on voimassa toistaiseksi. Voit lunastaa uuden ilmaisvedon joka viikko niin kauan, kun kampanja on voimassa.
 3. Osallistuakseen kampanjaan, asiakkaiden tulee tehdä vähintään 20 € talletus käyttämällä kampanjasivulla näkyvää bonuskoodia. Talletuksen jälkeen asiakas saa 10 € ilmaisvedon NFL-vedonlyöntiin.
 4. Vain yksi ilmaisveto per viikko per pelitili.
 5. Ilmaisveto tulee käyttää samalla viikolla, kun pelaaja on sen ansainnut ja sen kohteiden tulee olla NFL:stä. Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto. Ilmaisvedon ja vetokupongin kaikkien kohteiden tulee ratketa viimeistään seuraavana maanantaina klo 07:00 mennessä. Ilmaisveto tulee asettaa vähintään 1,50 kertoimella.
 6. Valitse haluamasi NFL-kohteet Vedonlyönnin navigaatiosta kohdasta “Ilmaisvedot” ja lisää ne vetokupongille, jonka jälkeen klikkaa “Käytä ilmaisveto” -painiketta ja vahvista veto.
 7. Ilmaisveto tulee asettaa kokonaisuudessaan, eikä sitä voida jakaa usealle vetokupongille.
 8. Talletuksen summa (20 €) tulee kierrättää 3x Vedonlyönnissä vähintään 1,50 kertoimella ennen kuin rahoja voi kotiuttaa. Ilmaisvedolla tai sen voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, mutta varat pysyvät lukittuna pelitilillä, kunnes talletus on kierrätetty.
 9. Jos ilmaisvetoa ei käytetä kampanjan aikana, se menetetään. Asiakas voi hankkia kampanjasta yhden ilmaisvedon per viikko.
 10. HUOM! Asiakkaalla voi olla vain yksi aktiivinen bonus kerrallaan. Asiakkaat, joilla on aktiivinen bonus, jossa on kierrätysvaatimusta jäljellä, eivät ole oikeutettuja tähän tarjoukseen.
 11. Coolbetin yleiset säännöt ja ehdot pätevät.