STSbet: Mainio ensitalletusbonus sekä jatkuvasti kampanjoita vanhoille asiakkaille!

STSbet: Mainio ensitalletusbonus sekä jatkuvasti kampanjoita vanhoille asiakkaille!

päivitetty: Tiistai, 04.01.2022, 09:42

Suomalaisille hieman oudompi tuoreehko vedonvälittäjä STSbet tarjoaa melkoisen helposti kierrettävää ensitalletusbonusta 100% aina 100€ asti. Tämän lisäksi STSbet tarjoaa jatkuvasti ison kasan rahanarvoisia kampanjoita myös vanhoille asiakkailleen useaan eri lajiin. Lisäksi palautus% moneen lajiin ja sarjaan on erittäin hyvällä tasolla. Seuraavassa vertailu NFL-kertoimia Veikkauksen vastaaviin.

Ylikertoimen keskustelupalstan puheissa firma on saanut lähinnä positiivista palautetta. Lisenssit STSbetillä on Viroon, joten voitot ovat suomalaisille verovapaita.

  • Talletus ja bonus on kierrätettävä 5 (viisi) kertaa vähimmäiskertoimella 1.80.
  • Tarjousbonus voidaan lunastaa kirjoittamalla tämä bonuskoodi SBK100 talletuslomakkeeseen ennen talletuksen suorittamista.
  • Sinulla on 7 päivää aikaa täyttää kierrätysvaatimus, sen jälkeen kun bonus on hyvitetty tilillesi.

AVAA TILI TÄSTÄ LINKISTÄ!

SÄÄNNÖT JA EHDOT

1. STSbetin yleisiä sääntöjä ja ehtoja sovelletaan.

2. Tämä bonuskampanja on suunnattu kaikille STSbet.com-sivuston uusille asiakkaille, jotka ovat jo rekisteröityneet ja luoneet tilin, mutta eivät ole vielä tehneet ensimmäistä talletusta.

3. Kaikki asiakkaillemme suunnatut bonuskampanjat on rajoitettu yhteen tiliin, toisin sanoen yksi bonustarjous enintään yhtä käyttäjää, perhettä, kotiosoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa, samaa maksutilin numeroa, pankkitiliä (mukaan lukien luottokortit, nettilompakot jne.) ja jaettua tietokoneympäristöä (esim. julkiset kirjastot tai työpaikat) kohti. Pidätämme oikeuden minkä tahansa bonustarjouksen kumoamiseen tai peruuttamiseen, sekä estää kenen tahansa asiakkaan tai asiakasryhmän pääsyn uusiin bonuskampanjoihin milloin tahansa ja oman harkintamme mukaan.

4. Bonuksen voi lunastaa vain kerran.

5. Tätä tarjousta ei voida yhdistää mihinkään muuhun tarjoukseen.

6. Vain Suomessa asuvat asiakkaat saavat osallistua tähän bonuskampanjaan.

7. Tarjousbonus voidaan lunastaa kirjoittamalla tämä bonuskoodi SBK100 talletuslomakkeeseen ennen talletuksen suorittamista.

8. Bonuksen lunastamiseen vaadittava vähimmäistalletus on 20€.

9. Enimmäisbonus on 100€.

10. Talletus ja bonus on kierrätettävä 5 (viisi) kertaa vähimmäiskertoimella 1.80 ennen kuin nostoja voidaan tehdä.

11. Netellerin/Skrillin, EcoPayzin, Rapidin ja MuchBetterin kautta tehtyjä talletuksia ei hyväksytä tähän bonuskampanjaan.

12. Kierrätysvaatimukseen lasketaan mukaan vain vedonlyönnissä tehdyt vedot.

13. Missä tahansa ottelussa ja kohdetyypissä, ennen ottelua tehdyissä vedossa tai live-vedossa, vain ensimmäinen tehty panos lasketaan mukaan kierrätysvaatimukseen. Ensimmäisen panoksen tuplaamista/kopioimista ei lasketa mukaan kierrätykseen.

14. Vedot pitää olla ratkaistu, ennen kuin ne lasketaan mukaan kierrätysvaatimukseen.

15. Mitätöityjä/peruutettuja tai lunastettuja (Cash Out-ominaisuus) vetoja ei lasketa mukaan kierrätysvaatimukseen.

16. Sinulla on 7 päivää aikaa täyttää kierrätysvaatimus, sen jälkeen kun bonus on hyvitetty tilillesi. Jos et täytä kierrätysvaatimusta, bonus sekä siihen liittyvät kaikki mahdolliset voitot mitätöidään.

17. Oikeaa rahaa ja bonusrahaa käytetään yhtä paljon kierrätysvaatimusten ollessa voimassa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaiseen panokseen otetaan 50% oikean rahan käteissaldosta ja 50% bonussaldosta, ja kaikki vedosta saadut mahdolliset voitot lisätään myös tasaisesti (50/50) tervetuliaisbonukseen ‘’sidottuun‘’ oikean rahan käteissaldoon ja bonussaldoon. Esimerkki: Pelaajalla on bonukseen sidottua oikeaa rahaa käteissaldossa 100€ ja bonusrahaa bonussaldossa 100€. Kun pelaaja panostaa 1€, niin 0,50€ otetaan käteissaldosta ja 0,50€ otetaan bonussaldosta. Jos 1€:n panos tuottaa 10€:n voiton, niin 5€ lisätään käteissaldoon ja toiset 5€ bonussaldoon.

18. Kaikilta pelaajilta, jotka tekevät riskittömiä vetoja, evätään tämä bonustarjous, lisäksi bonus ja kaikki mahdolliset voitot mitätöidään. Esimerkkejä riskittömistä vedoista: pelaaja tekee yli 2,5 maalia vedon ennen ottelua ja alle 2,5 maalia live-vedon ottelun aikana; tai pelaaja tekee ”Draw no Bet” -vedon kotijoukkueen voiton puolesta ennen ottelua ja veikkaa vierasjoukkueen voittoa live-vetona.

19. STSbet pidättää oikeuden kohtuullisella tavalla evätä, muuttaa, rajoittaa tai peruuttaa  tämän tarjouksen yksittäisiltä tilinomistajilta tai pelaajaryhmältä, jos kampanjan sääntöjä ja ehtoja tai yleisiä ehtoja rikotaan.

https://www.youtube.com/watch?v=5xhZAZdD6AQ