Uudistunut Expekt tarjoaa uusille asiakkaille 50% ilmaisvetoa max. 50€ (myös "vanhan" Expektin asiakkaille)

Uudistunut Expekt tarjoaa uusille asiakkaille 50% ilmaisvetoa max. 50€ (myös "vanhan" Expektin asiakkaille)

päivitetty: Sunnuntai, 10.10.2021, 15:09

Uudistunut Expekt tarjoaa uuden asiakkaan bonuksena 50% ilmaisvetoa maksimissaan 50€.

Tervetuliaistarjous vedonlyöntiin on saatavissa Suomessa asuvalle pelaajalle, jolla ei ole aikaisemmin ollut pelitiliä uudella Expektillä (19.5.2021)

Varmasti yksi 2000-luvun vaihteen tunnetuimmista ulkomaisista vedonlyöntiyhtiöistä Expekt on siirtynyt Tukholman pörssissä listatun LeoVegasin omistukseen. Tällä yrityskaupalla varsinkin kasinopuolestaan paljon palkintoja kahminut LeoVegas haluaa vankistaa asemaansa myös urheiluvedonlyönnin saralla.

”Me jotka olemme kasvaneet rahapelien parissa Ruotsissa, Expekt on kiistatta yksi vedonlyönnin edelläkävijöistä. Muistan, kun 2000-luvun alkupuolella kaikki pelasivat Expektillä. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen aikomuksenamme on nostaa Expekt takaisin johtavien vedonlyöntisivustojen joukkoon.” Kommentoi LeoVegasin toimitusjohtaja Gustaf Hagman.

Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:

 1. Avaa tili tästä linkistä.
 2. Talleta ensin vähintään 20 euroa pelitilillesi.
 3. Valitse Vedonlyönnin bonus (alla oleva kuva). 
 4. Lyö sitten vetoa haluamastasi kohteesta vähintään 1.80 kertoimella, niin saat pelitilillesi 50 % ilmaisvedon (max. 50 euroa) käytettäväksi haluamaasi kohteeseen livenä.
 5. Ilmaisveto on voimassa 7 päivää. Kun haluat käyttää sen, valitse haluamasi kohde ja aktivoi ilmaisveto pelikupongin alalaidasta. Ilmaisvedon voi käyttää vain live-vetoihin mobiilialustalla.
 6. Tarjous on voimassa 14 päivää ensitalletuksestasi.

Vasemman yläkulman valikosta löytyy kohdasta "Omat tarjoukset" ja "Tarjoushistoria" käytetyt tarjoukset, eli tässä tapauksessa ensitalletusbonus.

TARJOUSHISTORIA (käytetyt)

Vedonlyönnin tervetuliaistarjouksen säännöt ja ehdot

 1. Tervetuliaistarjous vedonlyöntiin on saatavissa Suomessa asuvalle pelaajalle, joka on avannut pelitilin Expektillä 19.5.2021 tai sen jälkeen, ja jolla ei ole aikaisemmin ollut pelitiliä uudella Ekspektillä.
 2. Tarjous on voimassa 14 päivää talletuksen tekemisestä.
 3. Saadakseen 50 % ilmaisvedon (enint. 50 euroa) pelaajan on ensin talletettava vähintään 20 euroa ja lyötävä sen jälkeen haluamansa suuruinen veto oikealla rahalla haluamastaan urheilukohteesta vähintään kertoimella 1,80.
 4. Kun veto on asetettu ja ratkennut, pelaaja saa pelitililleen 50 % ilmaisvedon, arvoltaan enintään 50 €.
 5. Ilmaisveto on voimassa 7 päivää siitä, kun se on merkitty pelaajan pelitillle, mikä tapahtuu heti alkuperäisen vedon ratkettua.
 6. Ilmaisveto löytyy pelikupongilta bonustarjousten alta. Muista valita se.
 7. Mitätöidyt vedot, järjestelmävedot tai vedot, joissa on käytetty cashout-toimintoa eivät kelpaa.
 8. Ilmaisvetotarjouksesta saatavat ilmaisvedot ladataan pelaajien pelitileille 24 tunnin kuluessa niiden saamiseen oikeuttavan vedon ratkeamisesta.
 9. Ilmaisvetoja ei voi jakaa tai puolittaa. Ilmaisveto on käytettävä kerralla kokonaisuudessaan, ellei tarjouskortissa muuta sanota.
 10. Ilmaisvedon voitosta vähennetään panos.
 11. Käyttämättömät ilmaisvedot lakkaavat olemasta voimassa 7 vuorokauden kuluessa siitä, kun ne on ladattu pelaajan omiin tarjouksiin.
 12. Käyttämätöntä ilmaisvetoa ei voi kotiuttaa.
 13. Cashout-toiminto ei ole käytettävissä ilmaisvedoissa.
 14. Ilmaisvetoja ei voi muuttaa käteiseksi.
 15. Ilmaisvetoa, joka on mitätöity, ei makseta voittoina, vaan ilmaisveto asetetaan takaisin voimaan, ellei kohde ole jo loppunut, voimassaoloaika on loppunut tai jokin erityisehto on voimassa.
 16. Expekt varaa itselleen oikeuden sulkea pelaajia ulos ilmaisvedoista tai poistaa ilmaisvedot pelaajalta, jonka epäillään toimineen vilpillisesti.
 17. Nämä ilmaisvetojen säännöt ja ehdot ovat yleisten urheiluvedonlyönnin sääntöjen ja Expektin yleisten sopimusehtojen alaisia.
 18. Kaikki Expektin tarjoukset on tarkoitettu viihdekäyttöön ja Expekt pidättää itsellään oikeuden rajoittaa pelaajan oikeutta osallistua yksittäisiin tai kaikkiin tarjouksiin.
 19. Asiakkailla saa olla vain yksi henkilökohtainen rekisteröity pelitili Expektillä ja kaikki tarjoukset on sallittu hyödyntää yhden kerran. Tarkennuksena, tämä tarkoittaa että tarjouksen voi hyödyntää vain kerran samaa kotiosoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai maksuvälinettä (esim. pankki- tai luottokorttia tai Neteller-tiliä) kohden. Jaetuilla tietokoneilla, kuten kirjasto- tai työkoneilla, olevat tilit ovat myös yhden tilin säännön alla. Pidätämme oikeuden perua yksittäisen tarjouksen tai kaikki tarjoukset keneltä tahansa asiakkaalta tai asiakasryhmältä milloin tahansa oman harkintamme mukaisesti.
 20. Expekt pidättää itsellään oikeuden muuttaa, perua, vaatia takaisin tai kieltäytyä tarjouksesta oman harkintansa mukaisesti.
 21. Expekt varaa itselleen oikeuden vetää takaisin tarjous joko kokonaan tai osittain, mikäli pelaaja itsekseen tai osana ryhmää rikkoo mitä tahansa kampanjan tai tarjouksen sääntöä tai mikäli voidaan todeta, että pelaaja tai pelaajaryhmä on pelannut siten, että talletustarjouksesta, voiton korotuksesta, ilmaisvedosta tai muusta tarjouksesta johtuen heille on tulossa varma etu pelin lopputuloksesta riippumatta.
 22. Expektin yleiset säännöt ja ehdot pätevät näiden ehtojen lisäksi.