Oma bookkeriarvostelu Optibetista (KISA PÄÄTTYNYT)

Oma bookkeriarvostelu Optibetista (KISA PÄÄTTYNYT)

päivitetty: Perjantai, 21.08.2015, 11:58

Comments: 0

Optibet Suomi ja Ylikerroin.com järjestävät rekisteröityneille Optibetin asiakkaille yhteystyössä bookkeriarvostelukisan, jossa on mahtavat palkinnot. Osallistumaan ehtii koko heinäkuun ajan. (EDIT: Viimeiset kisavastaukset otetaan vastaan vielä sunnuntaina 2.8, sillä viikonloppuna vastauksia ei kuitenkaan käydä läpi.) Osallistumisen ehdot ovat seuraavat:

1)   Sinulla on Ylikerroin.comin kautta avattu Optibetin tili.

2)   Olet tallentanut jossakin vaiheessa vähintään 20 euroa.

Huomioithan mikäli et ole vielä tiliä avannut ja aiot tämän tehdä, niin Optibet tarjoaa 100% avaustalletusbonuksen aina 100€ asti. Tämä on voimassa ainoastaan ensitalletuksen yhteydessä, eli useammassa osassa tallettaminen ei onnistu bonuksen saamiseksi. Muista aina lukea tarkkaan bonuksen kierrätysehdot, kun avaat uuden vedonlyöntitilin mihin vedonlyöntitoimistoon tahansa.

Kisan idea on tehdä oma bookkeriarvostelu Optibetista. Tarkempia sääntöjä ei ole. Toteutusformaatti voi olla sähköposti, Word, Video, Power Point  jne. Arvostelukriteereinä käytämme monipuolisuutta, hyvin perusteltuja argumentteja, parannusehdotuksia (esim. mitä lajeja tai pelimuotoja kaipaisit, käytöliittymän parannusehdotuksia) jne. Eli pelkkä kaunis ulkokuori ei voittoa tuo. Myöskään negatiivinen arvostelu ei vähennä voiton mahdollisuuksia, sillä haemme todellisia käyttäjien mielipiteitä, sillä Optibet tulee käymään kaikki huolella läpi ja mahdollisuuksien mukaan tekevät muutoksia ja parannuksia niiden pohjilta tulevaisuudessa.

Arvostelut osoitteeseen: apua(miuku)ylikerroin.com

Palkinnot kisassa menevät niin, että arvomme 5 x 100€ Verkkokauppa.comin lahjakorttia kaikkien vastanneiden kesken. Lisäksi olemme varanneet maksimissaan 1000 euron arvosta lahjakortteja jaettavaksi parhaimpien arvosteluiden kesken.

Varsinaista palkintotaulukkoa ei ole, sillä haluamme jakaa nämä palkinnot ansion mukaan, kun on hyvin vaikea sanoa etukäteen osallistumisaktiivisuutta sekä arvostelujen tasoa. Näin ollen esim. jos joukosta erottuu yksi ylitse muiden niin hän voi kahmaista leijonanosan potista. Vastaavasti, jos on useita saman tasoisia arvosteluja niin voimme palkita samalla summalla jokaisen, eli voittajan hakeminen ei tässä ole se päätarkoitus. Kisan jälkeen Ylikerroin.com julkistaa voittajien arvostelut ja kaikki arvostelut annetaan Optibetin käyttöön.

(Siittä hetkestä, kun voitosta on ilmoitettu voittajalle, niin hänellä on 30 vuorokautta aikaa toimittaa osoitetietonsa viestillä Ylikerroin.comille tai oikeus palkintoon raukeaa.) 

 Tilin avaukseen pääset TÄSTÄ!

 

Kuvahaun tulos haulle optibet

 

Ylikerroin.com ja Optibet tekevät läheistä yhteistyötä, eli me myös pyrimme auttamaan meidän kauttamme tilin avanneita mahdollisissa ongelmatilanteissa. Jos haluat raportoida tai pyytää apua ongelmaan, niin pistä sähköpostia osoitteeseen apua(miuku)ylikerroin.com. Mukaan mahdollisimman tarkka selvitys ongelmasta, sekä käyttäjätunnus ja mahdolliset kopiot vedonlyöntitositteista, jos se liittyy sellaiseen asiaan. Otsikoi sähköposti: Optibet +nimimerkkisi. Tällä tapaa voimme auttaa mahdollisimman nopeasti.

ONNEA KISAAN JA KIREITÄ SIIMOJA VETOIHIN!

Kommentit (0)