Ilmaisvedot - näin ne todella toimivat

Ilmaisvedot - näin ne todella toimivat

päivitetty: Tiistai, 04.07.2017, 09:03

Comments: 0

Vedonvälittäjää valittaessa tarjolla on monenlaisia tarjouksia houkuttelemassa rekisteröitymään. Tässä jutussa käymme läpi miten ilmaisvedot ja riskittömät vedot toimivat. Etua niistä on saatavilla, mutta aivan puhdasta rahaa niillä ei voi tehdä. Kaikkiin tarjouksiin sisältyy seikkoja, jotka jokaisen kannattaa huomioida.

Jokaisen tarjouksen tutkiminen kannattaa aloittaa vedonvälittäjän säännöistä ja tarjouksen käyttöehdoista. Käytetään ilmaisvedoissa esimerkkinä Betway:n tarjoamaa 50 euron tarjousta.

Aivan ensiksi käy selväksi, että ilman vastiketta ei Betwayn 50 euron ilmaisvetoa tilille laiteta. Jotta ilmaisvedon saa käyttöönsä, niin ensin pitää tehdä ilmaisvetoa vastaava 50 euron talletus. Tämän jälkeen talletus pitää lyödä kertaalleen vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,75. Sen jälkeen tililläsi on mahdollista lyödä luvattu 50 euron ilmaisveto.

Betway ei maksa ilmaisvedon panosta asiakkaalle, eli jos lyöt ilmaisvedon kertoimeen 2,00 ja veto osuu, niin sinulle tilitetään pelitilille nettovoitto 50 euroa.

Kannattaa huomioida, että joissain ilmaisvetotarjouksissa on mukana myös kierrätysvaatimuksia. Voidaan vaatia talletuksen ja ilmaisvedon kierrättämistä esimerkiksi kuusi kertaa jollain vähittäiskertoimella, ennen kuin kotiuttaminen on mahdollista.

Riskitön veto

Toinen hieman samankaltainen tarjous on riskitön veto. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että jos ensimmäinen vetosi bookkerille menee väärin, niin saat käyttöösi hävityn vedon panoksen. Jos vetosi osuu, niin silloin et luonnollisestikaan saa tätä bonusta.

Mikäli vetosi menee väärin, niin raha tulee tilillesi bonuksena. Eli et voi siis kotiuttaa sitä samantien. Yleisesti tätä rahaa pitää vielä kierrättää esimerkiksi kuusi kertaa tietyllä vähittäiskertoimella, jotta kotiuttaminen on mahdollista.

Loppupäätelmä

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot toimivat lopulta siis melko samalla tavalla, kuin vedonvälittäjillä yleisesti tarjolla olevat talletusbonukset. Kaikki tarjoukset kannattaa aina hyödyntää, mutta tarjousten säännöt ja ehdot on hyvä kuitenkin käydä läpi, jotta yllätyksiä ei pääsisi tulemaan. Ilmaisvedot eivät nimestään huolimatta ole siis täysin ilmaisia, mutta fiksusti pelaamalla niistä kyllä saa itselleen hyötyä hankittua.

Kommentit (0)