Unibet - monen vedonlyöjän toinen koti

Unibet - monen vedonlyöjän toinen koti

päivitetty: Torstai, 20.09.2018, 11:29

Comments: 1

Unibet vedonlyönti

Vuonna 1997 kun Unibet perustettiin, sillä oli ainoastaan yksi päämäärä. Yhden pelaajan suuri halu (perustaja Anders Ström) jakaa vedonlyönti- & urheiluasiantuntemustaan, jotta muutkin saisivat enemmän tietoa, johon perustaa vetonsa. Myöhemmin tämä ajatus on kiertänyt ympäri maailman, mutta yhä edelleen se on yhtä tärkeää nyt kuin se oli alussakin. Siksi Unibet on edelleen asiantuntija siinä, mitä pelaajat todella tarvitsevat lyödäkseen vetoja, jotka vain lisäävät heidän intohimoansa lajiin kuin lajiin.

Hyvä, Parempi, Unibet

Unibetin vedonlyöntivalikoimasta löytyy pelattavaa jokaiseen urheilusta ja vedonlyönnistä kiinnostuneen makuun. Unibet tarjoaa loistavia kertoimia jalkapalloon, jääkiekkoon, tennikseen, hevosurheiluun ja koripalloon. Unibet on saanut jatkuvasti isoja tunnuksia loistavista tuotteistaan ja ennakoivasta lähestymistavastaan vastuulliseen pelaamiseen. Alla on mainittuna muutamia Unibetin saavuttamia palkintoja vuosilta 2014, 2015 ja 2016.

  • Best Poker Affiliate Program - iGB Affiliate Awards 2016
  • Socially Responsible Operator - IGA Awards 2016
  • Sports Betting Operator - EGR Awards 2016
  • Socially Responsible Operator - EGR Awards 2016
  • Innovation in Poker - EGR Awards 2015
  • Affiliate Marketing Campaign - EGR Awards 2015
  • In-Play Sports Operator of the Year - IGA App Awards 2015
  • Online Sportsbook Operator of the Year - IGA App Awards 2015
  • Innovation of the year - EGR Awards 2014
  • Sportsbook Operator of the Year - IGA Awards 2014

Kuten listasta huomaat, on Unibetin vedonlyöjien eteen tekemä työ huomioitu maailmalla laajalti. Unibet kuuluu Kindred Groupiin – yhteen maailman suurimmista verkkorahapeliyhtiöistä. Lisätietoja Kindredin ja Unibetin historiasta, brändeistä ja uramahdollisuuksista löydät heidän verkkosivuiltaan.

Unibet vedonlyöntibonus

Unibetin 100% tarjous on maksimimäärältään 100€. Tallettamalla tilillesi 100€ saat siis käyttöösi 200€. Bonus pitää kierrättää 6 kertaa vähintään 1.4 tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana. Tämän lisäksi Unibet tarjoaa 10€ arvoisen ilmaisvedon mobiililaitteella kaikille uuden tilin avaaville käyttäjilleen.

Muista, että ETA-välittäjänä Unibetilta saavuttamasi voitot ovat myös verovapaita. Unibetin tarjoama bonus on bonusehdoiltaan helpoimmasta päästä, joten mikäli bonukset kiinnostavat eikä tiliä Unibetilta vielä löydy, sitä kannattaa vakavasti harkita. Myös Unibetin streamit ja livetysmahdollisuudet lisäävät yhtiön kiinnostavuutta.

Unibet mobiilivedonlyönti

Mobiilivedonlyönti on noussut yhä tärkeämpään osaan vedonlyönnissä, ja Unibet on todellakin vastannut tähän huutoon. Sinulla ei tarvitse jatkuvasti istua tietokoneellasi lyödäksesi vetoa. Unibetin tarjoama mobiilisovellus on erittäin kiitelty pelaajien keskuudessa, ja voit lyödä vetoa missä ikinä oletkin.

iPhone tai Androidia puhelimia käyttävät voivat ladata vedonlyöntisovelluksen kännykkäänsä, jotta ylikertoimet kulkevat aina mukanasi. Näin pelaaminen onnistuu missä vain.

Unibet live stream & online-vedonlyönti

Mikäli sinulla on rahaa Unibetin tililläsi, voit seurata livenä urheilutapahtumia Unibet TV:n kautta. Unibet lähettää Euroopan suurimpia futissarjoja, ja pystyt myös seuraamaan USA:n, Brasilian ja Australian jalkapallosarjoja.

Monet tennisotteluista ovat katsottavissa Unibetin kautta ja samalla niistä on mahdollisuus lyödä live-vetoja koska tahansa. Streamin kautta lähetetään myös muita suosittuja urheilulajeja, kuten koripalloa, pöytätennistä, dartsia ja lätkää. Valikoimasta ei siis ole pulaa. Mikäli live-vedonlyönti on kiinnostuksesi kohde, kannattaa tutustua Ylikerroin.comin julkaisemaan artikkelisarjaan aiheesta.

Mikäli kiinnostuit Unibetin vedonlyönnistä, avaa tili tästä linkistä.

Kommentit (1)

Unibet on roistofirma, Stan

Unibet on roistofirma, Stan James -integraation seurauksena asetti nollalimiitit kaikille entisille SJ asiakkaille. En suosittele tilin avaamista heille.