Päivitys Pinnaclen toimitusjohtajalta tämän hetken poikkeusoloihin

Päivitys Pinnaclen toimitusjohtajalta tämän hetken poikkeusoloihin

päivitetty: Torstai, 28.05.2020, 10:56

Comments: 0

Monella varmasti onkin jo Pinnaclen tili ja saanut sähköpostiinsa saman, mutta pistetään se myös tänne mikäli kaikki eivät ole huomanneet. Kuitenkin tärkeä asia ajassa, jossa nyt elämme:

"Hyvät Pinnaclen asiakkaat

Samoin kuin te, mekin seuraamme maailmanlaajuista Covid-19-pandemiaa. Tämä on nykyaikana ennennäkemätön tapahtuma, ja tilanteeseen liittyy paljon epävarmuutta. Tämän vuoksi minusta tuntui, että olisi tärkeää jakaa päivitys Pinnaclelta.

Pinnacle on maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on työntekijöitä useissa toimistoissa ympäri maailman. Olemme ryhtyneet vaadittaviin toimenpiteisiin, jotta työntekijämme voivat pysyä turvassa ja jatkaa töitään tilanteen aikana, jotta toimintamme voi jatkua keskeytyksettä. 

Voitte odottaa, että jatkamme samaa palvelutasoa – riippumatta siitä, mitä tapahtuu – teille, hyvät asiakkaamme.

Urheilukalenteri on hiljentynyt selvästi, ja me kaikki varmasti toivomme, että se on vain hetkellinen keskeytys. Ymmärrämme kuitenkin, että tällaisia toimia on tehtävä yhteisen hyvän vuoksi.

Pinnacle on ollut johtava maailmanlaajuinen urheiluvedonvälittäjä vuodesta 1998 alkaen ja tämä on ensimmäinen kerta yhtiön yli 20 vuoden historiassa, kun kaikki suuret urheiluliigat ovat keskeyttäneet tai peruneet kautensa. Vaikka tämä onkin ennen kokematon tilanne monille yrityksille, haluan henkilökohtaisesti vakuuttaa, että Pinnacle pysyy auki ja toiminnassa. 

Urheilussa tarjoamme joitakin paikallisia jalkapalloliigoja, joita pelataan vielä, ja esports jatkuu toistaiseksi pääosin keskeytyksettä. Lisäksi kasinomme ja virtuaaliurheilumme pysyvät auki ja pelattavissa. Voitte myös luottaa siihen, että maksutiimimme hoitavat edelleen talletus- ja nostopyynnöt normaalisti ja että asiakaspalvelutiimimme pysyy auttamisvalmiudessa useilla kielillä. 

Kerron tilanteen kehittyessä oleellisia päivityksiä sitä mukaa, kun niitä tulee tietooni. 

Koko Pinnaclen tiimi kokee myötätuntoa niiden puolesta, joihin tämä ikävä tapahtuma on vaikuttanut. Haluamme kehua heitä, jotka ovat etulinjassa auttamassa ja jotka tekevät ahkerasti töitä tämän viruksen pysäyttämiseksi ja parantamiseksi.

Lopuksi toivomme, että te ja omaisenne olette turvassa ja että noudatatte viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Selviydymme tästä yhdessä!

Parhain terveisin

Paris Smith, toimitusjohtaja"

Kommentit (0)