Sivustoa päivitetty

Sivustoa päivitetty

Comments: 0

Ylikerroin.comin etusivuja on päivitetty. Päivityksessä keskityttiin hakukoneoptimointiin, lisättiin lukijoille artikkelien kommentointi- ja arvostelumahdollisuus, hiottiin etusivumoottorin yksityiskohtia ja paranneltiin hieman ulkoasua. Pääosa sivujen toiminnallisuudesta on nyt valmiina, joten voimme siirtää ajankäytön painopistettä enemmän sisällöntuottoon.

Hakukoneoptimoinnin takia sivuston html-rakennetta piti muuttaa ja tämän vuoksi saattaa olla, ettei sivusto näy oikein kaikilla selaimilla. Jos esim. laatikoita ja elementtejä menee päällekkäin, teksti ei erotu taustasta tai mobiililaitteen nappuloilla ei voi selata sivustoa, niin toivomme, että saamme ongelmista palautetta.

Artikkelien kommentointimahdollisuutta toivottiin pitkään. Kommentit ja muut kilkkeet ovat nyt todellisuutta, mutta valitettavasti täytyy todeta, että uusien ominaisuuksien dynaaminen sisältö tekee käyttöä nopeuttavien cache-ominaisuuksien käytöstä hankalaa. Sivuston mahdollinen hitaus (poislukien foorumi) johtuu siis siitä, ettei cachesta ole kuin murto-osa käytössä. Täytyy jossain vaiheessa miettiä, mitä asialle voisi tehdä.

Amatöörimäistä ulkoasua korjattiin vähemmän amatöörimaiseksi ja jossain vaiheessa keskeneräinen ulkoasu täytyy tehdä valmiiksi. Aikaisemmasta sotkusta ei tullut palautetta (ei negatiivista eikä positiivista), joten tällä asialla ei liene kiirettä.

Toivomme käyttäjien viihtyvän uudistetuilla sivuilla ja olemme kiitollisia kaikesta palautteesta sivujen parantamiseksi!

Kommentit (0)