Panoslaskin

Panoslaskin

Comments: 0

Tällä laskimella voit laskea rajakertoimet ja panokset single-vetoihin.

Käyttöohje

Laskinta käytetään ylhäältä alaspäin.

Kohdasta "pelikohde" määrätään, halutaanko pelata 1X2 vai totals-veto. Lisäksi voidaan valita lopputulosvaihtoehtojen määrä kahdesta seitsemään. Esimerkiksi pelattaessa tavallisia 1X2-vetoja täytyy tietää kolmen lopputulosvaihtoehdon todennäköisyydet eli kotivoiton, tasapelin ja vierasvoiton todennäköisyydet. Jos mukaan halutaan ottaa myös yhden maalin tasoitusvedot, täytyy edellä mainittujen todennäköisyyksien lisäksi tietää myös tasan yhden maalin kotivoiton (tai vierasvoiton) todennäköisyys, eli yhteensä neljä lopputulosvaihtoehtoa.

Kohdasta "vierasjoukkueen tasoitus" voidaan muuttaa tasoituslinjaa. Totalssien ollessa kyseessä tästä muutetaan totals-linjaa.

Todennäköisyydet annetaan prosentteina, eli luku on oltava väliltä 0-100. Rajakertoimet saadaan laskettua Laske-napista.

Alempana on Vedot-taulukko, josta nähdään rajakertoimet kaikkiin niihin vetoihin, joihin voidaan laskea annetuilla todennäköisyyksillä rajakertoimet.

Lopuksi syötetään kertoimet ja komissiot. Laske-nappulasta saadaan selville pelikassan kasvukertoimet ja odotusarvot kullekin vedolle.

Huomaa, että tämä laskin pitää kaikkia vetoja toisistaan riippumattomina ja suosittaa pelaamaan korkeintaan yhden vedon. Jos haluat optimoida panokset tarkemmin tai yhdistellä sekaisin totalsseja ja 1X2-vetoja, voit käyttää panosten laskemiseen esim. Advanced Bet Calculatoria.