NHL-kaudella 2016-17 maalivahtien varusteet pienevät pelikiellon uhalla. Uusia määräyksiä tulee housujen kokoon sekä yläkehon varustukseen. Näillä on tarkoitus karistaa ylimääräinen ”läski” pois varusteista, jotka eivät lisänneet maalivahtien turvallisuutta, vain antoivat lisäetua torjuntatyöskentelyyn.

Näillä menettelyillä haetaan epäreilun edun poistamista ja oikean taitotason paremmmin esille tuomista. Idean isältä Kay Whitmorelta kysyttiin mahdollisista maalimäärien kasvusta, nin se ei ole kuulemma ole muutoksen takana, mutta aika näyttää miten käy. Maalivahdeista muun muassa Devilsin Cory Schneider ja Capitalsin Braden Holtby olivat ajamassa vahvasti muutosta läpi.

Varustesääntö on jo olemassa, mutta ne ovat hyvin epäselvät ja niissä useasti liikutaan harmaalla alueella. Nyt säännöistä halutaan tehdä niin selvät, että selityksien ja tulkintojen mahdollisuus poistuu. Muutoksella toivotaan myös maalimärien kasvua, sillä maalimäärät ovat olleet jo vuosia laskussa ja luonnollisesti katsojat haluavat nähdä maaleja, mikäli tilannetta voidaan edesauttaa karsimatta maalivahtien turvallisuudesta.

Kuitenkin yksi suurimmista ajatuksen kannattajista ja puolestapuhujista ovat olleet NHL:n parhaat maalivahdit, jotka haluavat että varusteet eivät mitätöi tai radikaalisti pienennä todellisia taitoeroja. Uudet varusteet tulevat maalivahdeille saataville kesän aikana. Alla vielä havainnollistavat kuvat 80-luvulta sekä selkeästi tuoreampi kuva. Kuvat toki ovat hieman turhankin pitkältä aikaväliltä sillä muutos varusteiden kasvussa on ollut tasaista.

Tekstin lähde: CBC

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.