Vedonlyönti Pariisin Olympialaiset 2024

 Vuoden 2024 kesäolympialaiset järjestetään Pariisissa (Ranskassa) 26. heinäkuuta – 11. elokuuta. Pariisista tulee toinen kaupunki, jossa kesäolympialaiset on järjestetty kolme kertaa (1900 & 1924). Verrattuna edellisiin Olympialaisiin, Pariisin kisoista on pudonnut kolme lajia ja mukaan on tullut myös yksi uusi laji. Uutena lajina nähdään breakdance, ja Olympialaisista putosivat baseball, karate ja softball.

Pariisin Olympialaiset 2024 vedonlyönti
Pariisin Olympialaiset vedonlyönti

Vedonlyönti Olympialaisiin

Kesäolympialaiset Pariisissa tulevat jälleen keräämään valtavan kohdevalikoiman eri lajeihin, sekä tietysti erilaisia pelimuotoja mitä suurimmissa määrin. Myös pelivaihdot tulevat olemaan suuria lähes jokaisella vedonvälittäjällä. Tulemme päivittämään tähän juttuun eri lajien kerroinvertailuja, kunhan vedonvälittäjät alkavat avaamaan pelikohteita.

Suomen joukkue Olympialaisiin

Suomen Olympiakomitea valitsee tulosten perusteella Suomen joukkueen tuleviin kesäkilpailuihin. Voit tutustua jo valittuihin urheilijoihin Olympiakomitean kotisivuilla.

Joukkue tulee vielä kevään ja kesän mittaan täydentymään niillä urheilijoilla, jotka saavuttavat vaaditut tulosrajat tai saavuttavat paikan karsintojen kautta. Edessä on siis jännittävä urheilukesä.

Pariisin Olympialaiset aikataulut ja lajit

Tarkat aikataulut Pariin Olympialaisiin näet suoraan järjestäjien kotisivuilta. Huomaa että aikatauluihin saattaa tulla muutoksia matkan varrella.

Kilpailuissa kamppaillaan kaikkiaan 32 eri urheilumuodossa. Joukkuelajeina mukana ovat Jalkapallo, Koripallo, Käsipallo, Lentopallo, Maahockey, Rugby sekä Vesipallo. Muut Olympialajit ovat tällä kerralla:

 • Ammunta
 • Breakdance
 • Golf
 • Jousiammunta
 • Judo
 • Kiipeily
 • Lainelautailu
 • Melonta
 • Miekkailu
 • Nykyaikainen viisiottelu
 • Nyrkkeily
 • Paini
 • Painonnosto
 • Purjehdus
 • Pyöräily
 • Pöytätennis
 • Ratsastus
 • Rullalautailu
 • Soutu
 • Sulkapallo
 • Taekwondo
 • Taitouinti
 • Tennis
 • Triathlon
 • Uimahypyt
 • Uinti
 • Voimistelu
 • Yleisurheilu

Vedonlyönti Olympialaiset 2024

Arvokilpailuissa vedonlyönti ei ole aivan yksinkertaista. Olympialaiset ovat mitä suurimmissa määrin kauden päätavoite lähes jokaiselle urheilijalle. Näin olleen kaikkia hänen kauden tuloksiaan ei kannata suoraan miettiä, vaan pitää tutkia miten urheilija on esimerkiksi saavuttanut paikkansa Olympialaisiin. Onko hän voinut keskittyä koko kauden rauhassa tuleviin arvokilpailuihin, vai onko hän joutunut kamppailemaan paikastaan aivan viime metreille. Pitää siis selvittää onko urheilijan kunto nousussa vai laskussa, millaisissa olosuhteissa tulokset ovat syntyneet ja muut tähän vaikuttavat tekijät.  Tavallinen veikkaaja tutkii tuloksia, huomaa tietyn urheilijan saavuttaneen selvästi muita paremman tuloksen lajissaan ja lyö vetoa. Hän ei kuitenkaan välttämättä huomioi tulokseen johtaneita syitä ja taustoja. Viisas vedonlyöjä tutkii nämä asiat huolella ja tekee sen jälkeen pelivalintansa kertoimien mukaan.

Osaava vedonlyöjä pyrkii jatkuvasti keräämään lisätietoa tulevista lajeista. Paras mahdollisuus tähän on osallistua keskusteluun suoraan vedonlyönnin keskustelupalstallamme.

Parhaat vedonlyöntisivut Olympialaisiin

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Vedonlyöntibonus: 20 € riskitön veto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Tee talletus ja riskitön veto lisätään tilillesi automaattisesti 20 euroon saakka! EI KIERRÄTYSTÄ Minimikerroin 1.5. Tarjous on voimassa 3 pv.

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Pariisin Olympialaiset televisiossa

Yle ja Discovery televisioivat Pariisin Olympialaiset 2024 tututtuun tapaan. Ylen kanavat ja niiden lähetykset ovat kaikille ilmaisia, ja Discoveryn puolelta urheilun suurkuluttaja voi ostaa itselleen lisäpalveluja ja lajeja, joita Yle ei lähetyksissään huomioi. Tavalliselle urheilun seuraajalle Ylen lähetykset kuitenkin tarjoavat erittäin kattavan lajikirjon, joka pitää sisällään muun muassa kaikki suomalaislajit. Mikäli haluat parantaa menestystäsi myös jääkiekon MM kilpailuissa, kannattaa sinun lukea myös tämä artikkeli.