Back ja Lay termien merkitykset

Vedonlyöntipörssissä voit ostaa kertoimia (Back) tai tarjota niitä muiden ostettaviksi (Lay). Perinteisiin vedonlyöntitoimistoihin tottuneille Back ominaisuus on vastaava kuin pelaisi suoran kohteen. Vedonlyöntipörssin Back-puolella ovat näkyvissä summat, joilla kohde on pelattavissa ja kun veto on lyöty, niin voi alkaa odottamaan ottelun alkua aivan kuten perinteisten vedonlyöntitoimistoiden kohdalla. Ainoana erotuksena, että Betfair ottaa voitetusta vedoista muutaman prosentin komission (vedonvälittäjä osuus) voitto-osuudesta, jonka koko riippuu siitä, kuinka paljon pelaat pidemmällä aikavälillä Betfairille.

Betfair

Lay-puolella vastaavasti tarjoat kohdetta muiden pelattavaksi itse päättämälläsi kertoimella ja panoksella. Tällöin sinun on hyvä seurata, että meneekö tarjoamasi kerroin kaupaksi ja mikäli menee, niin kuinka suuri osa siitä, koska vastapelaajan ei tarvitse pelata koko tarjoamaasi summaa. Saattaa myös käydä niin, että toiselle pelaajalle kelpaa kohteeseen alempi kerroin kuin sinulle, jolloin jonkun tulee pelata alempi tarjous kokonaan pois, ennen kuin joku voi poimia sinun tarjouksesi. Kohteiden tarjoaminen avaa paljon lisämahdollisuuksia perinteisen suoran kertoimen oston lisäksi, mutta myös riskitekijöitä. Sen lisäksi, että kohde ei mene kaupaksi, niin tarjoamastasi kertoimesta saattaakin tulla yllättäen muille huippuluokan pelikohde, mikäli esimerkiksi ottelun, josta kerrointa tarjoat kokoonpanoissa tapahtuu yllättävä muutos.

Betfairin live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on Betfairilla erittäin merkittävässä roolissa, sillä usein isommissa lajeissa ja otteluissa on jatkuvasti käytännössä 100% palautusprosentti. Esimerkiksi jalkapallon isojen sarjojen livevedonlyönnissä markkinat ovat todella vilkkaat ja meno tulee entisestään vilkastumaan tulevissa jalkapallon MM-kisoissa, niin live-vedonlyönnissä kuin muutenkin. Betfairin live-vedonlyönti on siinä mielessä loistavasti toteutettu, että maksat ainoastaan komission (vedonvälittäjän osuuden) lopullisesta voitosta, vaikka pelaisit yhden ottelun aikana tietyssä kymmeniä vetoja suuntaan jos toiseenkin. Eli aktivisille live-vedonlyöjille Betfair suuremmissa lajeissa ja sarjoissa on ehdottomasti vedonlyöntitoimisto numero yksi.

Betfair

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.