Kansalaisaloite: Pelikoneet pois kaupoista

Kansalaisaloite: Pelikoneet pois kaupoista

päivitetty: Tiistai, 29.10.2019, 06:53

Comments: 7

Muutetaan rahapelikulttuuri yhdessä – Pelikoneet kauPOISta!

Voit allekirjoittaa kansalaisaloitteen, jotta rahapeliautomaatit poistettaisiin kaupoista, kioskeilta, ravintoloista ja huoltoasemilta – ei ruokita riippuvuutta! Käy tutustumassa sivustoon ja tarinoihin. Sivuston kautta pääset myös allekirjoittamaan kansalaisaloitteen.

Tästä lukemaan aiheesta ja allekirjoittamaan sivulla pelikoneetkaupoista.fi

 

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleja:

Veikkauksen strategia - tärkein kohderyhmä eniten häviävät

Veikkauksen mainonnasta - uhkapelit kuuluvat arkeen siinä kuin kahvin juontikin

Veikkauksen mainoskasvona entinen ongelmapelaaja

Poliisihallitus puuttui jälleen Veikkauksen markkinointiin

Erään peliongelmaisen tarina (1.7)

Kommentit (7)

Mahtava juttu.

Mahtava juttu.

Heino sivusto

Tuo sivusto on kyllä oikealla asialla. Pelikoneen ovat juuri niitä, jotka riippuvuutta aiheuttavat.

raha-automaattien sijoittelu julkisissa tiloissa

on surkeaa katsoa kun eläkeläiset pelaavat rahapelejä esim tammelan r-kioskilla rollaattorilla paikalle muille ei järjesty tilaa kahvitella on kuin laillistettua huumeen myyntiä

Pelikoneet pois kaupoista

Ehdottomasti pois. Jos ei onnistu, niin sitten pakollinen tunnistautuminen heti eikä vuonna 2022 ja Veikkauksen asettama peliraja 10 Euroon per päivä.Näin kukaan ei päivässä kahdessa pysty pelaamaan tiliään tyhjäksi, niinkuin nyt tapahtuu.Tätähän ei haluta tietenkään tehdä, koska tulot tippuisivat 150-200 miljoonaa vuodessa.Veikkauksen johdon löpinä vastuullisuudesta on pelkkää sanahelinää.

Suomi ainoa maa

Ei auta mitkään pakolliset tunnistautumiset. Pelikoneet pois arjesta niinkuin muissakin maissa. Tupakka aiheuttaa riippuvuutta ja se on suljettu lasten nähtäviltä eikä sitä saa mainostaa. Sama juttu pitäisi säätä rahapelien osatalta, vähintään pois lasten näkyviltä eli kaupoista, kioskeista huoltoasemilta.

joo

Toi sivustohan on ihan hieno. Mutta siinä ei ole mitään uuttaa niille 800 000 suomalaiselle jotka kärsivät suoraan tai välillisesti peliriippuvuudesta. Nämä noin miljoona ihmistä kyllä tietää mitkä ovat pelaamisen haitat tai mikä Suomessa uhkapelaamisen suhteen mättää. Mutta tietävätkö he että voivat vaikuttaa? 50 000 nimen kansalaisaloitteeseen vaatii markkinointia suoraan sinne kansalaisaloitteeseen, ei tuollaisille sivuille. Ei ihmisillä ole aikaa lueskella tuollaisia sivustoja kun he jo nuo asiat tietävät.

Pelikoneet pois kaupoista

Moi!
Aivan turhaa panikointia... Eikö samalla voitaisi poistaa tupakat,oluet,ym koukuttavat aineet pois kaupoista?. Alkaa menee aivan älyttömäksi tää suomen touhu . terästä selkärankaan p......

Ja muuten.....eikö näillä pelikoneiden ym rahoilla ole tuettu vähävaraisten lapsiperheiden ja muidan arkea? Paljon tärkeämpääkin asioita olisi hoidettavana tässä suomen maassa.

sanon mä