Talletusbonusten ABC - näin hankit ilmaista pelirahaa

Talletusbonusten ABC - näin hankit ilmaista pelirahaa

Comments: 0

Lähes jokainen pelaaja on joskus törmännyt talletusbonukseen. Toiset haluavat kiertää ne mahdollisimman kaukaa ja toiset etsivät niitä kaikin mahdollisin tavoin. Entäpä sinä?

Tässä lyhyessä jutussa käymme läpi perusasiat bonusten takaa, niihin liittyviä vaatimuksia ja kerromme oman mielipiteemme niistä. Aloitetaan.

Ensinnäkin, suurimmat ja parhaita kertoimia tarjoavat yhtiöt eivät useinkaan tarjoa bonuksia, ja syy on hyvin yksinkertainen. Niiden ei tarvitse. Jos yhtiö tarjoaa valmiiksi 99% palautusta vedoistaan, ei sen yksinkertaisesti tarvitse käyttää markkinoinnissaan talletusbonuksia. Mahtavat kertoimet hoitavat sisäänheittämisen. Esimerkkinä mainittakoon Pinnacle Sports, joka ei bonuksia jakele, mutta kertoimet ovat lähes järjestään vähintään maailman kolmen korkeimman joukossa. Turha siinä on enää bonuksia jaella.

Sen sijaan hieman pienempiä kertoimia tarjoavat välittäjät käyttävät bonuksia markkinoinnissaan. Kukapa ei haluaisi 100% talletusbonusta suoraan pelitililleen. Pienet, aloittelevat pelaajat sekä muuten hieman pienemmin panoksin vetoa lyövät hyötyvät bonuksista ja niiden tarjoamasta lisäedusta huomattavasti. Mikäli talletat 100€ tilillesi ja saat vielä toisen samanlaisen kaupan päälle, kannattaa tarjous ilman muuta hyödyntää. Mahdollisesti hieman pienemmät kertoimet korvautuvat mukavasti, kun kierrättää bonusta järkevästi.

Kun päätät valita talletusbonuksen, muista ensimmäisenä selvittää sen ehdot. Lähes jokainen välittäjä on asettanut bonuksen kierrätykseen erilaisia ehtoja, ja nämä selvittämällä pystyt päättelemään mikä milloinkin tarjolla olevista on paras. Lue siis ehdot huolella!!!

Esimerkki. Välittäjä A tarjoaa 100% talletusbonusta 100€ asti, ehtonaan että bonus on kierrätettävä 10 kertaa (1000€) vähintään 1.8 kertoimisissa kohteissa ja välittäjä B tarjoaa samankokoista bonusta puolet pienemmällä kierrätysvaatimuksella ja 1.5 kokoisilla kertoimilla. Muista siis tarkistaa ehdot huolella. Huomioi myös se, ettet voi lyödä samalle peliyhtiölle niin sanottua varmistusvetoa samaan kohteeseen vastakkaiselle merkille kierrättääksesi bonusrahasi ilman riskiä. Voit kuitenkin lyödä halutessasi tuollaisen vastakkaisen varmistusvedon toiseen peliyhtiöön, jolloin molempien yhtiöiden bonukset kierrättyvät täysin sääntöjen mukaisesti.

Kannattaa myös huomioida välittäjän tarjoamien kertoimien koko, pelitarjonta sekä pelimuotojen tarjonta. Heikoilla kertoimilla bonusta on aina hieman vaikeampi kierrättää. Olemme listanneet omat yhteistyökumppanimme ja arvostelleet nämä tarjonnan mukaan. Pääset katsomaan listausta --> Bookkeriarvostelut

Huomioi myös, että kaikkein hämäräperäisimpiin ja liian hyviltä kuulostaviin bonuksiin ei välttämättä kannata tarttua.

Kommentit (0)