Bullsille tiukka voitto - Lauri Markkanen ratkaisevassa roolissa

Bullsille tiukka voitto - Lauri Markkanen ratkaisevassa roolissa

päivitetty: Maanantai, 20.11.2017, 12:04

Comments: 0

Chicago Bulls nappasi viime yönä komean voiton Charlotte Hornetsista luvuin 123-120. Voitto oli Bullsille vasta kauden kolmas, kun tappioita on jo joukkueen tilille kertynyt 10. Tälläinen saldo on kuitenkin sellaista, mitä Bullsin heikolta joukkueelta voikin odottaa. Tämän ymmärtävät kaikki joukkueen faneja myöten, joille on selvää, että joukkueen uudelleenrakennus on käynnissä ja kesän draftista olisi hienoa saada ensimmäisen kierroksen varaus. Kuitenkin kyllähän niitä voittojakin halutaan nähdä, varsinkin kun ne tulevat kotihallissa tälläisessä jännitysnäytelmässä.

Lauri Markkasen alkukausi on ollut hieno ja hänellä onkin pisteitä ottelua kohden 14,8, levypalloja 7,6 ja syöttöjä 1,6. Markkanen on 13 ottelussa upottanut kolmosia jo 32. Luku voisi olla suurempikin, sillä liian monessa tilanteessa Markkanen on jäänyt täysin avoimeksi, kun joukkuetoverit eivät ole häntä löytäneet. Kuitenkin nykyisellä tahdillakin on tulokkaiden kolmen pisteen heittojen ennätys vaarassa, sillä Damian Lillard kaudella 2012-13 upotti 185 kolmen pisteen heittoa, toisena tästä tilastosta löytyy Stephen Curry 166 kolmosellaan. Mikäli Lauri Markkanen pysyy ehjänä koko kauden ja sama tahti jatkuu, on 200 upotetun kolmosen raja vaarassa.

Tutustu Ylikertoimen keskustelupalstaan, tarjolla paljon ilmaisia vedonlyöntivihjeitä.

Yön ottelussa Lauri Markkanen teki 16 pistettä, kahmi 7 levypalloa ja jakoi 3 koriin johtanutta syöttöä. Ottelun lopussa tilanteessa 121-120 ottelussa 47 pistettä tehty Hornetsin tähtipelaaja Kemba Walker pujottelee korille ja edessä on ainoastaan enää Markkanen. Näissä tilanteissa on hyvin todennäköisesti normaalisti tiedossa kori tai rikkeen kautta vapaaheitot, mutta Markkanen onnistui häiritsemään puhtaasti Kemban viimeistely-yritystä, ja Bullsin voitto oli enää sinettiä vaille valmis, sillä peliaikaa oli jäljellä ainoastaan 2,6 sekuntia ja Hornetsin aikalisät käytetty. Hornets joutui heti edellisen tilanteen jälkeen tahallisesti rikkomaan Markkasta. Lauri upottaa molemmat vapaaheitot, Hornetsin vika epätoivoinen kolmosyritys epäonnistuu ja Bulls nappaa kauden kolmannen voittonsa.

Parhaita vedonlyöntibonuksia täältä.

Lauri Markkasen suorituksia ottelusta Chicago Bulls - Charlotte Hornets:

https://www.youtube.com/watch?v=2OgOxiUzRz8

Lauri Markkanen opettaa suomen kielen lausumista joukkuetovereilleen:

https://www.youtube.com/watch?v=XW5RGOAtVvs

Kommentit (0)