Cheerleadereitä, jäätyttöjä sekä kehätyttöjä! (päivitetty 8.5. lisäkuvilla)

Cheerleadereitä, jäätyttöjä sekä kehätyttöjä! (päivitetty 8.5. lisäkuvilla)

päivitetty: Perjantai, 21.08.2015, 11:03

Comments: 0

Cheerleaderit, jäätytöt ja kehätytöt ovat tärkeä osuus nykypäivän urheilutapahtumaa (varsinkin Yhdysvalloissa). Päätuote on toki itse ottelu, mutta olisihan se melko tylsää ilman kaikkea oheisviihdykettä, millä pyritään saamaan yleisö innostumaan, sekä hintaville piljeiteille lisäsisältöä. Tämän pohjalta järjestetäänkin pieni kisa. Olen tehnyt raskaan (uro)työn selaamalla läpi satoja ja taas satoja tyttöjen kuvia löytääkseni kilpailua varten mahdollisimman kovan tusinan. Makuasialla kun liikutaan, niin varmasti kotipäin vetoa on mukana väkisinkin, mutta koittakaa silti löytää oma suosikkityttönne!

Pitkän pohtimisen ja kuvien mahdollisimman tarkan analyysin tehneenä, kun olette varmoja vastauksestanne ja haluatte lukita sen, niin pistäkää suosikkityttönne numero alla olevaan Facebook-ketjuun ja olette mukana arvonnassa! Muistakaa kaikesta vakavuudesta huolimatta, että tämä on leikkimielinen kilpailu, joten vaimoja/tyttöystäviä ei kannata hylätä, sillä palkintoina eivät ole nämä kaunokaiset, vaan arvomme kaikkien vastanneiden kesken: 1 x Verkkokaupan lahjakortti (arvo 70€), 1 x Discshop.com lahjakortti (arvo 50€), sekä 1 x Discshop.com lahjakortti (arvo 25€)

(Siittä hetkestä, kun voitosta on ilmoitettu voittajalle, niin hänellä on 30 vuorokautta aikaa toimittaa osoitetietonsa viestillä Ylikerroin.comille tai oikeus palkintoon raukeaa.)

VASTAUS TÄNNE SUUNTAAN!

Gutsilta 150% vedonlyöntibonus MAX 100€ talletuksella uusille koodilla YLIK150 ja vanhoille 50% MAX 100€ talletuksella koodilla YLIK50

Aluksi valitettava uutinen nro. 12 jäi sukupuolitesteissä kiinni ja näin ollen hänen kilpailustaan tuli floppi. Hän oli suosiossa toisella sijalla (hänen äänestäjät ovat toki mukana arvonnassa, sillä ymmärrämme hyvin sekaannuksen mahdollisuuden). Yli 10 äänen ovat päässeet numerot 3, 4, 7 ja 11, joista 3 ja 4 ovat selkeässä johdossa prosenttiosuuksilla 27% ja 18%. Näistä neljästä siis pientä lisämateriaalia.

3. Misa Campo (Ei Ice Girl, vaan Kanadatiimien fani. (seuraava saattaa järkyttää Canucks-faneja!)

 


 

4. Brittney Palmer (UFC:n kehätyttö)


 


 

7. Abbie (Washington Wizards Cheerleader, ryhmän "johtaja")

 


 

11. Arianny Celeste (UFC:n kehätyttö)

 


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Kommentit (0)