Esa Lindell ja Miro Heiskanen - Starsin puolustuksen tukipilarit

Esa Lindell ja Miro Heiskanen - Starsin puolustuksen tukipilarit

päivitetty: Perjantai, 28.12.2018, 13:19

Comments: 0

Suurimmassa osassa suomimedioiden otsikoissa komeilevat päivästä toiseen aivan eri nimet kuin Dallas Starsin Miro Heiskanen ja Esa Lindell, vaikka heidän panoksensa ovat olleet Dallas Starsin puolustukselle huipputärkeitä. Tärkeys tulee entisestään merkittävästi vielä jatkossa kasvamaan, kun joukkueen ykköspakki John Klingberg on sivussa useita viikkoa käsileikkauksen vuoksi, saatuaan laukauksesta kiekon käteensä edellisessä ottelussa San Jose Sharksia vastaan. Miro Heiskanen pelaa upeaa tulokaskautta ja pelissä on nähtävissä kaikki tulevan tähtipelaajan elementit. Miron pistesareke näyttää tehoja 2+5 ja peliaikaa on kertynyt Starsin pelaajista kolmanneksi eniten per ottelu 22:16.

Mikäli NHL-vedonlyönti kiinnostaa, niin tsekkaappa tämä kätevä apuväline.

Miro Heiskanen väläyttää luistelunopeuttaan takakarvaamalla kiekon Logan Couturelta, joka ei ole luistelijana sieltä hitaimmasta päästä:

via Gfycat

Miro Heiskasta media on nostanut jonkin verran tulokkaana esiin, mutta joukkueen toista todella tärkeää puolustaja Esa Lindelliä eivät mediat ole huomioineet käytännössä lainkaan. Annetaan nyt kunniaa Starsin 2012 vuoden kolmannen kierroksen varaukselle, vaikka hän ei olekaan medioiden himoitsema pistenikkari tai räväköitä kommentteja antava pelaaja. Esa Lindellin tämän kauden pistesaldo on 16 ottelussa 1+5, joka toki sekään ole huonosti. Kuitenkin Lindellin suurin tärkeys joukkueelle tulee muista seikoista, kuten puolustajalle ”yllättäen” puolustustyöskentelystä. Lindell on pelannut ottelua kohden keskimäärin 24:37 minuuttia ja +/- tilasto on plussan puolella kolmen maalin verran, mikä on joukkueen parhaimmistoa. Koko NHL:ssa Lindell sijoittuu peliaikansa puolesta sijalla 17.

Esa Lindellin leppoisa haastattelu tältä kesältä:

https://www.youtube.com/watch?v=iXl3vOoELP0

Kommentit (0)