Fitness-buumi ja vartaloihanteet

Fitness-buumi ja vartaloihanteet

päivitetty: Lauantai, 29.08.2015, 11:01

Comments: 0

Tällä hetkellä fitness-buumi varsinkin naisilla on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti. Kovaa urheiluahan tuo on ja varmasti parempi elämäntapa kuin istua pussi Estrallan Manhattaneja ja Fazerin Sininen sylissä Emmerdalea sohvalla töllöttäen. Baarit eivät luonnollisesti ole ilahtuneet tästä tuoreesta ilmiöstä, kun kaloripitonen alkokoholi ei mene kaupaksi entiseen tapaan ja muutenkin baari sotkisi treeniohjelman. Tuossa hieman selailin lauantain aamusumpin ohessa fitness-sivuja (tutkimustarkoituksessa toki) ja tuli vastaan oikeinkin upea ilmestys vai onko vain minun mielestäni? Vertailukuvia muihin hänen jälkeen eri vartalotyyppeihin.

Mikä on oma suosikkinne? Uskotteko fitness-buumin olevan pysyvä vai ohimenevä ilmiö ja onko tämä ainoastaan hyvä asia vai muokkaako se liikaa kauneusihanteita ja nuorten tyttöjen/naisten paineet ulkomuodostaan kasvavat entisestään? Nythän muutamat huippu-urheilijat, niin Suomessa kuin ulkomailla ovat saaneet arvostelua osakseen rasvoista tai lihaksista, kun vastaavasti mies saa näyttää ihan rehdisti Seppo Rädyltä tai Mika Halvarilta.

Tälläseen fitness-malliin kuin Michelle Lewin törmäsin ja hän näyttäisikin oleman erittän timmissä kunnossa ja kasvoiltaakin kaunis, joten vertailu onnistuu hyvin muiden mallien kanssa. Tässä luonnollisesti pitäisi ottaa mukaan myös ns. tavallisen näköisiä naisia, mutta on tämä on periaatteessa nyt kroppavertailu koskien fitness-meininkiä. Aluksi useampi kuva Michelle Lewinista, jonka jälkeen vertailuakohtia. Mikäli haluatte jakaa Facebook-ryhmässä mielipiteitänne, niin voitte vaikka tehdä oman rankkauksenne, sekä lisäksi olisi kiva kuulla mielipiteenne fitness-buumista ja siitä näettekö sen pysyvänä vai ohimenevänä ilmiönä.

Michelle Lewin

Kate Upton (häntä on myöskin tietyissä medioissa ja keskusteluissa arvosteltu ylipainoisseksi)

Cara Delevingne (tämän hetken ehkä suosituin huippumalli maailmassa)

Georgia Pratt (pluskoon malli)


Kommentit (0)