Floyd ”Money” Mayweatherin saldoksi 50-0

Floyd ”Money” Mayweatherin saldoksi 50-0

päivitetty: Tiistai, 29.08.2017, 20:43

Comments: 0

Kohuttu ja paljon mielipiteitä jakanut ottelu Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välillä päättyi 10. erässä Floydin voittoon, kun umpiväsynyt McGregor ei kyennyt enää puolustamaan itseään.

Ottelun alussa Mayweather tarkkaili tilannetta ja McGregor jopa hallitsi ottelua, mutta 5-6 erässä alkoi näkymään McGregorin puolelta väsymystä ja 7 erän aikoihin McGregor oli jo selkeästi väsyneempi. 9 erässä McGregor oli jo todella väsyksissä ja Mayweather alkoi aktiivisesti hakemaan ottelun lopetusta. Ottelu meni siis tyypilliseen Mayweatherin tyyliin, joka ei turhaan kiirehdi vaan on otteluissaan vahvimmillaan ottelun loppupuoliskolla. Kuitenkin ne, jotka piti ottelua etukäteen sirkusmatsina, niin nähtiin McGregorilta mainioita otteita nyt myös nyrkkeilykehässä, kestävyys ei vaan riittänyt ainakaan vielä tällä kertaa 12 erään.

Nyt Floyd "Money" Mayweather pääsee eläkepäivien pariin voittosaldolla 50-0 sekä valtava ottelupalkkio mukanaan. Tosin eipä tarvitse Conorinkaan jäädä murehtimaan, vaan valtava tili on tehty ja nyt jo huhut ovat alkaneetkin UFC-tähden seuraavasta ottelusta oman lajinsa parissa, joissa pyörii muun muassa mahdollinen ”trilogian” päätösottelu Nate Diazia vastaan.

Kaipaatko kasvua pelikassaasi? Internetin suurimmmat vedonlyöntibonukset.

Seuraavassa videopätkä Floyd Mayweather - Conor McGregor -ottelun loppuhetkiltä.

 

Kommentit (0)