Kierrosraportti: Ässät ja SaiPa jatkavat lentoaan

Kierrosraportti: Ässät ja SaiPa jatkavat lentoaan

päivitetty: Sunnuntai, 28.09.2014, 16:06

Comments: 0

HIFK - Lukko 5-4 ja.

Laukaukset maalintekosektorista: 29-26

Kommentti: HIFK hallitsi ottelun alkua, mutta Lukko sai myöhemmin pelinsä kulkemaan. Tasapeli varsin oikeutettu tulos. Lukko hävinnyt toistaiseksi kaikki kolme jatkoille/rankkareille mennyttä peliään.

HPK - Tappara 5-2

Laukaukset maalintekosektorista: 24-19

Kommentti: HPK petrasi selvästi huonon Ässät-ottelun jäljiltä. HPK:lla hyvä startti pelille. Lopulta peli oli melko tasaista ja lukemat ehkä repesivät liikaa kotijoukkueelle tilanteisiin nähden.

Ilves - Ässät 2-3

Laukaukset maalintekosektorista: 20-20

Kommentti: Tasainen ottelu, joka olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Ässien puolustuspeli edelleen hyvällä tasolla ja Rinne viimeisenä lukkona.

KalPa - JYP 3-2

Laukaukset maalintekosektorista: 25-19

Kommentti: Tiukka ottelu, joka kääntyi KalPalle viime hetkillä. Tilanteisiin nähden ehkä tasapeli olisi ollut reiluin tulos.

Sport - Kärpät 0-4

Laukaukset maalintekosektorista: 12-17

Kommentti: Sportilla tuottaa edelleen tuskaa maalipaikkojen luonti. Tosin nyt vastus oli kovin mahdollinen. Kärpät tuli myrskyn lailla avauserään ja ratkoi pelin siinä.

SaiPa - Blues 4-1

Laukaukset maalintekosektorista: 17-26

Kommentti: Tasainen ottelu ratkesi kotijoukkueen viimeistelytehokkuuteen. Blues taisteli sitkeästi ja loi myös maalipaikkoja, mutta taitoa maalintekoon ei tunnu löytyvän (jos Kantola ei onnistu). SaiPa johti 3-0 jo 25 minuutin kohdalla, joten laukaisutilastot ehkä hieman mairittelevat vieraita, koska kotijoukkueella ei ollut tuossa vaiheessa enää syytä yltiöpäiseen pelaamiseen.

Kommentit (0)