Kierrosraportti: KalPa kontrolloi tylyn voiton SaiPasta

Kierrosraportti: KalPa kontrolloi tylyn voiton SaiPasta

Comments: 0

Blues - TPS 3-2

Laukaukset maalintekosektorista: 27-32

Kommentti: Pelivihjeemme Blues piti mukavasti, mutta totuuden nimissä TPS olisi ansainnut edes pisteen. Blues taisteli jälleen hyvin, mutta vieraat loivat enemmän maalipaikkoja. Toisaalta Blues-vahti Jani Nieminen oli huippuvireessä. Hänen hyvät torjuntansa pohjustivat voiton kotijoukkueelle.

JYP - Pelicans 4-2

Laukaukset maalintekosektorista: 23-26

Kommentti: JYPin vahva kolmas erä ratkaisi voiton kotijoukkueelle. Pelicans loi enemmän tilanteita kahdessa ensimmäisessä erässä, joten lopputulos ei ihan vastannut pelitapahtumia. JYP-vahti Sami Rajaniemeltä hieno ottelu.

KalPa - SaiPa 1-0

Laukaukset maalintekosektorista: 20-6

Kommentti: Yhtään nuoren KalPa-vahti Samu Perhosen nollapeliä väheksymättä, niin KalPan onnistunut kokonaisvaltainen pelaaminen oli tämän voiton takana. SaiPa joutui tyytymään siniviivalaukauksiin, joilla nykypäivänä on vaikea maalivahteja yllättää. Tilastojen valossa erittäin jäätävä voitto KalPalle.

Kärpät - HIFK 0-1 vl.

Laukaukset maalintekosektorista: 18-15

Kommentti: Kärpät hienoisesti niskan päällä, mutta Ville Husso piti pintansa. Iiro Tarkiltakin jälleen hyvä peli.

Sport - Lukko 0-3

Laukaukset maalintekosektorista: 15-17

Kommentti: Tuttu kaava jatkui Sportin otteluissa. Huippupaikat jäivät vaasalaisilta jälleen vähiin. Lukkokaan ei paikoilla mässäillyt, mutta piti pelin täysin kontrollissaan johtoasemassa, eikä Sportilla ollut juurikaan mahdollisuuksia nousta tasoihin yhtä tolppalaukausta lukuun ottamatta.

Tulosvetojen jälkipohdintaa: Lukon 3-0-voitto oli maukas tulos. Kerroinraja oli 29 ja lopullinen kerroin 33,23. Raumalaisten 2-0-voitto olisi myös ollut mukavasti ylikertoiminen. Muissa peleissä jäätiin nuolemaan näppejä.

Kommentit (0)