Kierrosraportti: Sport pisti Kärpät ahtaalle

Kierrosraportti: Sport pisti Kärpät ahtaalle

Comments: 0

Blues - KalPa 1-3

Laukaukset maalintekosektorista: 19-23

Kommentti: Tasainen peli, jossa KalPa niskan päällä. Kuopiolaisten hyvä vire jatkuu.

Kärpät - Sport 2-1 ja.

Laukaukset maalintekosektorista: 15-14

Kommentti: Kärpät melkoisessa syväjäässä läpi ottelun. Sportilta hyvää peliä ja ansaittu piste. Isompikaan potti ei olisi ollut vääryys.

Pelicans - Ilves 2-3 vl.

Laukaukset maalintekosektorista: 12-20

Kommentti: Vieraat olivat niskan päällä, joten ansaitusti kaksi pistettä Tampereelle.

SaiPa - HPK 4-3 vl.

Laukaukset maalintekosektorista: 20-15

Kommentti: SaiPa kuskin paikalla, mutta HPK pysyi avauserässä vielä mukana. Kahdessa viimeisessä erässä HPK:n paikat todella kortilla, mutta niin vaan joukkue onnistui vähistä tilanteista sinnittelemään tasoihin. SaiPalle ansaitusti lisäpiste.

Tappara - JYP 3-2

Laukaukset maalintekosektorista: 23-27

Kommentti: Tilanteita riitti mukavasti ja jälleen kerran Tapparan on kiittäminen Juha Metsolaa kolmesta pisteestä. JYP olisi tilanteisiin nähden edes yhden pisteen ansainnut mukaansa.

Ässät - HIFK 1-5

Laukaukset maalintekosektorista: 26-16

Kommentti: Ässät aloitti pelin hyvin, mutta HIFK kuittasi nopeaan tahtiin kolme osumaa. HIFK:lle riitti tämän jälkeen oman maalin varjelu. Kaikesta huolimatta loppulukemat mairittelevat vieraita, mutta voittoa kuitenkin voidaan pitää ansaittuna, jos onnistuu viidesti maalinteossa. Iso ero maalivahtipelissä Rasmus Rinne vs. Ville Husso.

Vetojen jälkikommentit: Blues -1,0 ei ollut lähelläkään, sen verran vahvaa KalPan pelaaminen oli. Kärpät -2,0 kauden heikoimpia vetoja, Sportin parantunut vire palkittiin pisteellä. Pelicans-pelissä over ei ollut tilanteisiin nähden lähellä, vaikka se maalin päähän vain jäikin. Tulosvedosta Kärpät-Sport 1-1 oli ylikerroin vielä vähän ennen peliajan sulkeutumista, joten toivottavasti mahdollisimman moni sen kupongilleen nappasi, vaikka lopulta se tippuikin alikertoimeksi.

Kommentit (0)