Kierrosraportti: Sportin voitto kiinni mukavalla kertoimella

Kierrosraportti: Sportin voitto kiinni mukavalla kertoimella

Comments: 0

HPK - Blues 3-4 vl.

Laukaukset maalintekosektorista: 34-19

Kommentti: HPK tuhlasi rutkasti maalipaikkoja, mutta onnistui kuitenkin ansaitusti nousemaan tasoihin.

Ilves - HIFK 5-2

Laukaukset maalintekosektorista: 23-23

Kommentti: Tilanteiden valossa varsin tasainen ottelu, mutta HIFK:n pahat puolustuspään virheet sekä maalivahti Ville Husson heikohko peli käänsi ottelun kotijoukkueelle.

KalPa - Tappara 1-2

Laukaukset maalintekosektorista: 23-15

Kommentti: KalPa aavistuksen niskan päällä tilanteissa, mutta Antti Halosen viisiminuuttinen käänsi pelin Tapparalle. Odotetun vähämaalinen kamppailu.

Lukko - Ässät 3-2 vl.

Laukaukset maalintekosektorista: 11-9

Kommentti: Laukauksia rummutettiin pääasiassa sektorin ulkopuolelta. Lukko etenkin haki viivalta maskivetoja, ja Juuso Riksman olikin useamman kerran pahasti maskissa ja kolme tolppaa niistä Lukko sai aikaan. Sektorivedot tällä kertaa ehkä eivät täysin tapahtumia kuvaa, vaikka molemmat joukkueet hyvin maalin edustaa puolustivatkin. Lukko hallitsi 1. ja 3. erää, joten voittoa voidaan pitää ansaittuna.

Sport - TPS 5-1

Laukaukset maalintekosektorista: 17-29

Kommentti: Ottelu oli TPS:n hallintaa, mutta Sport oli tehokkaana maalipaikoissa. Maalivahdeista hyvän kauden toistaiseksi pelannut Hannu Toivonen oli selvästi virkaveljiään parempi.

Vetojen jälkikommentit: HPK-pelin overi ansaitusti oikein. Paremmalla viimeistelyllä HPK olisi myös voinut Bluesin kukistaa. Tampereen underi ei ollut lähellä. Kuopiossa underi tuli kohtuu helpolla. KalPa hallitsi hieman peliä, mutta ei onnistunut kääntämään hallintaa voittoon asti. Sportin voitto maistui mukavalla kertoimella. Osasyy vetoon oli TPS:n vahti Kristian Järvinen, joka joutuikin jättämään kaukalon kolmen takaiskumaalin jälkeen.

 

Redbet tarjoaa Ylikertoimen käyttäjille mainiota bonusta 100% 120€ asti! (talletuskoodi ylikerroin100)

Kommentit (0)