Kreikassa hurja meno – ottelu keskeytettiin 89 minuutin kohdalla!

Kreikassa hurja meno – ottelu keskeytettiin 89 minuutin kohdalla!

päivitetty: Torstai, 03.03.2016, 15:10

Comments: 3

Ennen ottelua Thessalonikin kaduilla jalkapallohuligaanit mellakoivat ja ottivat yhteen poliisin kanssa. Varoittavat merkit olivat siis jälleen ilmassa, kun PAOK kohtasi Olympiakosin cupin semifinaalivaiheessa. Tällä otteluparilla on pahamaineinen historia, eikä väkivaltaisilta yhteenotoilta olla vuosien saatossa säästytty.

Ennen ottelua PAOK Thessalonikin kotistadionilla tunnelma oli viritetty äärimmilleen fanien nostattaessa tunnelmaa perinteisellä soihtumerellä, joka myös tunnetaan nimityksellä ”Ring of Fire”. Tällöin katsomo muistuttaa lähinnä sotatannerta.

Ottelu eteni rauhallisissa merkeissä aivan ottelun loppuhetkille asti, kunnes kotijoukkueen fanit olettivat 1-2 tappioasemassa saaneensa rangaistuspotkun. Tuomarin taskusta nousikin kuitenkin keltainen kortti sukelluksesta oman joukkueen Robert Makille. Makilla oli alla jo keltainen, joten tästä seurasi ulosajo ja tällöin peli karkasi käsistä.

Raivostuneet kotijoukkueen fanit alkoivat heitellä soihtuja kentälle, jolloin tuomarin ainoa vaihtoehto oli pistää pillit pussiin etuajassa ja painua pelaajien kera turvaan. Rojun lennellessä kentälle ja huligaanien rynniessä perässä ei ottelua pystytty enää jatkamaan, vaan vastuu siirtyi poliisille.

Tällä hetkellä ottelu on merkitty kokonaan mitätöidyksi, joten saa nähdä miten tämän lähes loppuun asti saadun ottelun kohdalla toimitaan. 

Kommentit (3)

Hurjaa on meno juu!

Klikkasin linkkiä ja piti tarkistaa, menikö uutinen tosiaan jalkapallon pariin vai keskelle sotaa... noh, kait se on sama asia näiden kahden ottaessa yhteen.