KuPS Vakion ideakohde

KuPS Vakion ideakohde

Comments: 0

Tiistai-iltana sulkeutuvassa Vakiossa löytyy pelikohteita niin Mestarien Liigasta kuin Eurooppa-liigasta ja cupin otteluista Suomesta ja Ruotsista.

Tässä muutama poiminta omaan riviin harkittavaksi:

7. KuPS - Inter / pelijakauma 19 20 61 / Valinta: 1X

Kierroksen paras kohde. Cupissa hyvin viihtyvä KuPS antoi viime viikolla potkut valmentaja Esa Pekoselle. Veikkausliigassa joukkueen peli ei ole kulkenut, mutta Inter ei tässä pelissä kuitenkaan ole yli 40% suosikki. Joten 1X tähän maistuu.

1. Bayern München - Real Madrid / pelijakauma 50 29 21 / Valinta: 1

Bayern on aavistuksen jopa alipelattu, joten kimurantilla kierroksella sitä voi käyttää varmana.

6. SJK - FC Lahti / pelijakauma 34 24 42 / Valinta: 1X

SJK on kotonaan suosikki, joten pelijakauman pohjalta tähän kelpaa hyvin 1X.

10. Sirius - Elfsborg / pelijakauma 11 14 75 / Valinta: 1X

Superettanissa pelaava Sirius pudotti edellisellä kierroksella IFK Göteborgin. Cupissa yllätyksiä nähdään, joten Elfsborg on vain reilu 50% suosikki. Tässä kannattaa hakea tuottoa riville ja jättää 75% pelattu Elfsborg pois lapulta. 

12. Valencia - Sevilla / pelijakauma 40 29 31 / Valinta: 1

Eurooppa-liigassa on luvassa kuuma espanjalaisten välienselvittely. Sevilla vei avauskohtaamisen 2-0. Avauspelin tulos tarkoittaa sitä, että Sevillalle riittää myös maalin tappio jatkoon. Vakiossa tätä seikkaa ei ehkä ole tarpeeksi huomioitu ja Sevilla on hieman ylipelattu. Valencia on kotonaan näillä lähtökohdilla noin 45% suosikki ja kelvannee näin ollen ideavarmaksi.

Kohteiden 5. HJK (erotti juuri valmentajansa) ja 8. IFK Mariehamn ovat selviä suosikkeja mutta myös hieman ylipelattuja. Tällä kierroksella niitä voi kuitenkin käyttää varmoina. Kohteen 9. Malmö on todennäköinen voittaja mutta vielä reilummin ylipelattu, kuin HJK ja IFK Mariehamn, joten Malmö kannattaa varmistaa tasurilla tai vetää jopa tukkoon, jos kukkaro antaa myöden. Kohteen 11. Juventus on yli 60% osuva, joten kelvannee myös varmaksi, vaikka se onkin ylipelattu. Kohteissa 2.-4. ei ole suurempia kummallisuuksia pelijakaumissa, joten niihin merkkejä oman maun mukaan.

 

 

Kommentit (0)