Luka Doncic -show nähtiin yöllä NBA-kuplassa!

Luka Doncic -show nähtiin yöllä NBA-kuplassa!

päivitetty: Lauantai, 12.09.2020, 09:47

Comments: 0

Yön NBA:n pudotuspelikierroksella nähtiin todellinen jännitysnäytelmä, kun yksi suurimmista mestarisuosikeista Los Angeles Clippers kohtasi Dallas Mavericksin ottelusarjan ollessa 2-1 Clippersille. Dallas johti 8 pisteellä viimeiselle neljännekselle lähdettäessä, mutta Clippers kiri matsin tasoihin ja vei ottelun ratkaisun jatkoajalle. Lopulta ottelun ilman Kristaps Porzingisia pelannut Dallas väänsi voiton itselleen viime hetkellä, kun huikean ottelun pelannut vuoden tulokkaaksikin tällä kaudella valittu Slovenian Luka Doncic esitti todellisen superstaran otteita ja upotti kolmosen pussiin loppusummerin soidessa.

Luka Doncicille kertyi ottelussa huima triplatupla, kun hän naputti 43 pistettä, kahmi 17 levypalloa ja antoi 13 syöttöä! Ikää Lukalla on vasta 21 vuotta, joten Dallasilla on pitkäksi aikaa terveenä pysyessään todellinen kultakimpale käsissään. Runkosarjassa Doncic jo vakuutti otteillaan keskiarvojen ollessa 21.2/7.8/6.0. Alla Lukan ottelun tähtihetket.

Luka Doncicin ottelun kohokohdat:

https://www.youtube.com/watch?v=zRe6f9ggG8k

Luka Doncicin voittokori jatkoajalla:

https://www.youtube.com/watch?v=ZrofDLjBFLE 

Mikäli NBA-vedonlyönti kiinnostaa tai joku muu isoista jenkkisarjoista (NHL, MLB, NFL), niin tällöin ehdottomasti tutustumisen arvoinen vedonlyöntitoimisto on Pinnacle, josta voit lukea arvostelun TÄÄLTÄ.

Tällä hetkellä NBA:n pudotuspeleissä tiensä ovat jatkoon selvittäneet jo Toronto Raptors ryöpyttämällä yön ottelussa Brooklyn Netsin 150-122 sekä Boston Celtics nujertamalla Philadelphia 76ersin lukemin 110-106. Alla olevassa kaaviossa ovat pudotuspelien tämän hetken tilanteet.

Kommentit (0)