Nappaako Costa Rica tai Belgia yllätysmestaruuden?

Nappaako Costa Rica tai Belgia yllätysmestaruuden?

Comments: 0

MM-futiksen huipennus lähestyy. Jäljellä on enää kahdeksan parasta maata. Tässä jutussa hieman pohdintaa mestaruuskertoimista ja siitä kuka mestaruuden voisi lopulta viedä. Ensi alkuun poiminnat joka joukkueen suurimmasta tarjolla olevasta kertoimesta.

Brasilia 4,00 @Tonybet (useasta paikkaa 3,75 esim. @Ladbrokes / @Guts / @Veikkaushuone)

Argentiina 5,30 @Tonybet (useasta paikkaa 5,00 esim. @Guts / @Veikkaushuone)

Saksa 5,50 @Bet365 / @Ladbrokes / @Guts / @Veikkaushuone

Hollanti 6,00 @Tonybet / @Bet365

Ranska 9,00 @Tonybet / @Ladbrokes

Belgia 13,00 useasta paikkaa esim. @Bet365 / @Ladbrokes / @Guts / @Veikkaushuone / @Tonybet

Kolumbia 14,00 @Dafabet (useasta paikkaa 13,00 esim. @Ladbrokes / @Guts / @Veikkaushuone)

Costa Rica 75,00 @Tonybet

Ensimmäisessä neljännesvälierässä kohtaavat Brasilia ja Kolumbia. Brasilian kisat olivat jo päättyä Chileä vastaan ja nyt vastaan asettuva Kolumbia on pelannut todella vakuuttavasti tähän asti. Mestaruuskertoimia pohdittaessa Kolumbian 14,00 vaikuttaisi enemmän kokeilun arvoiselta mitä Brasilian 4,00. Tämän ottelun voittaja kohtaa seuraavassa vaiheessa voittajan ottelusta Saksa-Ranska. Mikäli Kolumbia pystyisi yllättämään Brasilian, niin siinä tapauksessa Saksan tai Ranskan ei tarvisi Brasilian kaatoon pystyä. Ranskan kerroin 9,00 voisi olla varsin hyvä kaveri Kolumbian 14-kertoimen lisäksi.

Kaavion toisella puolella Hollanti saa vastaansa todellisen superyllättäjä Costa Rican. Kertoimia tarkkailtaessa Costa Rican 75 vaikuttaa kyllä melkoiselta. Toisaalta yllättäjän puhti saattaa jossain vaiheessa lopahtaa, mutta pikkurahalla voi tietysti hieman jännitystä hakea. Hollannin kerroin 6,00 ei suuremmin houkuttele pelaamaan. Tuon ottelun voittaja saa seuraavassa vaiheessa vastaansa Argentiina-Belgia -ottelun voittajan. Argentiinan kerroin on painettu melkoisen alas, vaikka toki Messi ihmeitä pystyykin tekemään. Belgian 13,00 taas vaikuttaisi ihan mahdolliselta pelikohteelta. Joukkue oli täysin suvereeni Yhdysvaltoja vastaan ja olisi voinut voittaa sen ottelun reilullakin maalimäärällä. Joukkueessa on potentiaalia aina mestaruuteen asti.

Loppuun vielä fiilistelyä kisakatsomoista. Jos kentällä pelit ovat olleet huikeita, niin katsomossakin on riittänyt nähtävää!

Kommentit (0)