NHL-historiaa - Sami Kapanen Darcy Tuckerin hurjan niitin kohteena

NHL-historiaa - Sami Kapanen Darcy Tuckerin hurjan niitin kohteena

päivitetty: Perjantai, 01.09.2017, 05:29

Comments: 0

Sami Kapasen hienon NHL-uran yhdeksi ”mieleenpainuvimmista” hetkistä on jäänyt tilanne vuoden 2004 pudotuspelisarjasta Toronto Maple Leafsia vastaan. Ottelusarja oli katkolla Flyersille ja ottelu jatkoajalla. Sitten rysähti ja kunnolla, kun Maple Leafsin kovaotteisen puolustajan Darcy Tuckerin hurja taklaus pudotti Kapasen jään pintaan. Tämän jälkeen Kapanen taistellen yritti löytää tiensä vaihtoaitioon ja kuten hän itse sanoi, että hahmotti vaihtoaition olevan oikealla, mutta kroppa ei vaan meinannut totella. Missään vaiheessa hänelle ei tullut mieleenkään jäädä makaamaan jään pintaan, jotta oma joukkue ei joutuisi pelaamaan alivoimalla.

Tilanteesta legendaarisen teki se, että vain 50 sekuntia tilanteesta Jeremy Roenick täräytti voittomaalin ja vei Philadelphia Flyersin konferenssifinaaleihin. Kuka tietää olisiko Flyers ollut siellä, mikäli Sami Kapanen ei olisi urhoollisesti taistellut tietään takaisin vaihtoaitioon.

Kassaan lisävauhtia bonuksilla? Sivuston suurimmat vedonlyöntibonukset.

https://www.youtube.com/watch?v=je_o7hKlHkw&t=1m28s

Sami Kapanen oli mukana seuraavalla viikolla käynnistyneissä konferenssifinaaleissa, joka nykypäivän NHL:ssä ei olisi enää mahdollista. Kuten Kapanen tuolloin totesi, että hän päätti olla menemättä lääkäriin, jolloin aivotärähdys jäi diagnosoimatta, niin silloin ei tullut pakollista taukoa peleihin.

Darcy Tucker on tuttu myös reilun katsojamäärän keränneestä tappelustaan Jarkko Ruudun kanssa:

https://www.youtube.com/watch?v=uRiLdkOI-KA

Kokeile Elisa Viihde Sportia 1 kk maksutta! - Lisäksi Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjasto 1kk 0€ tarjolla vielä 31.8.2017 asti!

Kommentit (0)