Nikita Kucherovin törkeä sikailu - kohteena Markus Nutivaara

Nikita Kucherovin törkeä sikailu - kohteena Markus Nutivaara

päivitetty: Sunnuntai, 05.05.2019, 15:09

Comments: 0

Runkosarjassa täysin ylivoimainen Tampa Bay Lightning lähti pudotuspeleihin yhtenä suurimpana ennakkosuosikkina ainoana tavoitteenaan nostaa Stanley Cup - pokaali ilmaan. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettunut Columbus Blue Jackets oli taistellut runkosarjan loppuun asti pudotuspelipaikasta, kun vastaavasti Lightningin ero koko NHL:n runkosarjassa seuraavaan Boston Bruinsiin oli huimat 21 pistettä!

Pudotuspelisarjan ensimmäinen ottelu etenikin ensimmäiset kaksi erää odotetusti Lightningin komennuksessa ja joukkue olikin kahden erän jälkeen 3-0 karussa kotikentällään. Kolmanteen erään kuitenkin tuli todella sisuuntunut Blue Jackets, joka maali maalilta kiri tasoihin ja lopulta 4-3 vierasvoittoon ja mahdollisen pudotuskevään jättiyllätyksen alkusävelet oli kuultu. Lightningin kotiyleisö buuasi joukkueensa pois kentältä ja netissä levisi jo tässä vaiheessa muutamia videoita, jossa fanit tuskastuneena ensimmäisen pelin kulkuun polttivat joukkueen fanipaitoja.

Viime yönä joukkueet kohtasivat toistamiseen Tampa Bayssa, mutta tällä kertaa Columbuksen ei tarvinut tehdä ihme nousuja, sillä ottelu päättyi suvereeniin Blue Jacketsin 5-1 voittoon! Joukkue lähtee siis kotikentälle voitoin 2-0 ja nähtäväksi jää, että saako Lightning enää palettiansa ja pelaajat päätänsä kokoon, vai lähteekö runkosarjan mestari lauluun jo ennen kuin pudotuspelit edes kunnolla kerkiävät käyntiin.

Kolmannessa erässä nähtiin jo Lightningilta todellinen ylilyönti, kun runkosarjan pistepörssin selvä voittaja Nikita Kucherov aluksi kampittaa Blue Jacketsin Markus Nutivaaran ja heti perään taklaa törkeällä tavalla kampin seurauksena polvillaan puolustuskyvyttömänä olevan Nutivaaran päin laitaa ja saa itselleen kampituksen 2 minuuttisen lisäksi suihkukomennuksen laitataklauksesta.

Video: Nikita Kucherovin taklaus:

https://www.youtube.com/watch?v=e2yX0-2ANAo

Viime kaudella hieman saman tyylisestä tilanteesta Nazem Kadri sai kolmen ottelun pelikiellon, mutta kuinka paljon painaa nimi selässsä vai painaako, se jää nähtäväksi.

Video: Nazem Kadrin taklaus viime vuoden pudotuspeleissä:

https://www.youtube.com/watch?v=mBla7x1KhWo

Kommentit (0)