Video: Miljoonan mielipiteen temppuilija - Zlatan Ibrahimović

Video: Miljoonan mielipiteen temppuilija - Zlatan Ibrahimović

päivitetty: Tiistai, 05.08.2014, 07:59

Comments: 0

Koska kyseessä on korkea-arvoinen urheilusivusto, niin tarkoittaa se että pitäähän meidän esitellä Ruotsin kuningas Zlatan Ibrahimović. Zlatanin isä on bosniakki ja äiti Bosnian kroatti. Zlatan syntyi Malmössä ja vietti nuoruutensa Rosengårdin siirtolaisten asuinalueella. Zlatan alkoi pelata jalkapalloa vasta 10-vuotiaana. Hänen ensimmäinen joukkueensa oli siirtolaisista koostunut FBK Balkan. Vuonna 1995 hän siirtyi Malmö FF:n junioreihin. Tällä hetkellä tämä megakarismaattinen futaaja edustaa Ranskassa Paris Saint-Germania.

Zlatan Ibrahimović ei ole aina ollut kaikkein rakastetuin pelaaja valmentajien tai ei edes omien joukkuetoveriensa kesken, mutta Ruotsissa hänen tempauksensa ei ole tehnyt lovea Zlatanin huikeaan fanipohjaan. Toisien mielestä ylimielinen, likainen ja lapsellinen ja toisten mielestä värikäs, maaginen ja kiinnostava persoona ja pelaaja. Totuudessa varmaan näitä kaikkia "oikeassa" suhteessa.

Seuraavassa Zlatanin maaleista top-listaus. Ylimielinen tai ei, mutta onhan nämä karkkia silmille! Lisäksi mukana video Zlatanin muista ”puuhasteluista”

Kommentit (0)